Máte skúsenosti s predajom šiat po svadbe?

Ahojte dievčatá, Pred dvoma týždňami som si kúpila v salóne NICOL svadobné šaty. Je to trošku starší, ale nádherný model IBIZA za 8 000,-Sk. Po svadbe by som ich rada ponúkla nevestičkám v bazáry. Môžem sa opýtať, aké máte s týmto skúsenosti? Je úspešný takýto predaj?
Odpovedať
Podla toho, co som pocula, svadobne saty mozno predas, ale velmi pod cenu...Urcite na tom nezarobis. Ja som velkost 32, tak tiez by som mala problem, ale predat sa ich nechystam:) Tebe vsak zelam vela stastia a ak mas dobru konfekcnu velkost, tak by si mohla byt v pohode. Ved si daj inzerat, za to nic nedas...
Odpovedať
Nejde mi o zisk, ak na predaji stratím 2 000-3 000,-Sk, nebude mi to vadiť. Mám konfekčnú veľkosť 38, tak s tým snáď nebude až taký problém. Hm 32 to si potom ozaj veľmi útla. Ďakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj beju mas fotku co by si mohla ukazat? ja som 38, mozno by mi sadli...
Odpovedať
makarda - beju ich ma pravdepodobne v albume (klik na fotacik pri mene). ak si dobre myslim, tak su to tie posledne...
Odpovedať
áno, je to tá posledná foto v mojom albume. Lepšiu foto som na nete nenašla. Šaty sú však v bielom prevedení, na korzete je krásna krémovo-biela flitrová výzdoba. Sú nádherné. Kúpila som si k nim v NICOL-e aj jednoduchý tylový dvojvrstvový závoj, ktorý bude tiež na predaj Predaj šiat bude aktuálny po 26.04.2008.
Odpovedať
Vôbec som nepredpokladala, že si nakoniec vyberiem biele šaty, vždy sa mi páčili krémové (šampaň), ale v týchto som sa na skúške cítila ako princezná. Uvažovala som o predbežnej cene 6 300,-Sk aj so závojom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?