Máte skúseností s bielením zúbkov priamo u lekára?

Zaujímalo by, či bielenie zúbkov má nejaké následky
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. Ja mam skusenosti s domacim bielenim zubkov pomocou pripravku Biela perla. Vysledok bol vynikajuci, priam nad moje ocakavania (z mojich nazltnutych zubov boli za 2 tyzdne zubky pekne biele). No ak mas sklony ku kazeniu zubkov, tak neviem - je to toziz dost silne. Ale ja tento pripravok jednoznacne odporucam. Aj kamoska ho pouzivala a tiez bola velmi spokojna. Hadam som aspon trosicku pomohla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,pokial si chces dat vybielit zuby,tak si ich daj uplne komplet do poriadku,ja sa idem vydavat v auguste a som sa rozhodla si ich vybielit,tak som sla ku zubarovi a poradil mi velmi dobre,najprv mi ich da celkom do poriadku a potom mi ich vybieli,pretoze napr.ak tam mas nejaky zubny kamen alebo nieco ine,tak to potom bude iba odflaknuta robota,a ked chces ich mat cele biele,tak by si mala ist k zubarovi,Ja som sa na to dala,pretoze kazdy milimetrik chcem mat biely,takze idem do toho,uplne opravit zuby aj blomby vymenit stare cierne za biele,vies,aby potom si nemala biele zuby a cierne blomby...... a tak... Takze sa rozhodni sama,na domace bielenie iba tak z volna by som nestavila aj ked mozno to ma nejaky ucinok ale nie je to dokonale,to si musis pravidelne kontrolovat.Tak sa rozhodni sama a pouvazuj,bud poriadne alebo iba tak od ruky :-) kedze tu mozem odpisat iba raz,tak ked budes nieco potrebovat,tak mi napis IP :-) tak sa drz
Odpovedať
ja si bielym zuby sodou bikarbonou ;-)
Odpovedať
mozem sa opytat?? aky vyznam ma pomenit si plomby a potom bielit zuby? ved plomby nezmenia farbu. tak isto ako akekolvek "umele" casti. priatel ma umely zub (z hokeja) a on ak si chce dat vybielit zuby, tak si bude musiet dat aj zub urobit novy inak by to mal ako päst na oko. vsetky biele iba ten v predu zasednuty ako slava kralov. my sme sa rozhodli vyskusat OPALESCENCE TRESWHITE, bieliace pasiky, a potom si da drahy urobit aj zub. podla stupna "zltosti" si mozete vybrat roztok roznych % hodnot, aby ste si neposkodili velmi sklovinu. znami maju pred svadbou a bola som dost mimo ked na mna vycerili tie svoje snehobiele zubky. chalan fajciar,no podla farby chrupu by ste nepovedali. akurat to nemozete pouzivat pocas gravidity. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja som si bola dat bielit aj laserom v jednom zdravotnom centre, ale mne to teda nevybielilo skoro vobec :( bola som sklamana. a stalo to dost. jedine co sa mne osvedcilo su tie bieliace pasiky crest. ziadne pasty ani nic prirodne nevybieli uplne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?