Máte najlepšiu kamarátku?

Profilova fotka
Ja mam pocit že ja nemam najlepšiu kamaratku :( mám kamarátky s ktorými sa len tak občas stretnem a to tak že ak by som sa im neozvala tak sa mi oni same aj niekolko mesiacov neozvu. A dalšiu ktoru som brala ako najlepšiu, ale ona ma kopec inych kamaradok tak ani neviem či mna bere ako najlepšiu, a nevie sa zmierit s tym že mam snúbenca a travim s nim kopec času, jeden čas žiarlila tak, že sa somnnou aj isty čas nebavila lebo nechápe prečo už nanu nemam tolko času. ale zas ked som snou často zas priatel sa stažuje že čo sme stale spolu. A ktomu okrem toho že sa poznáme kopec rokov nemáme moc spoločne, ani sa jej nezverujem so všetkym. Nemam nikoho s kym by som sa mohla rozprávať o všetkom, a hoci mam 3 sestri ani s nimy nemám taky vztah :( má ešte niekto podobný pribeh alebo každá mate skvele kamarátky ako vo filme "Sex v meste" či "Sesterstvo putovných nohavíc" ? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali ach tak toto poznam moc dobre. niekolko rokov dozadu som bola na tom ako ty. vzdy ked som si myslela ze mam naj kamosku tak mi ju bud niekto ,,prebral,, alebo proste sme sa nejak oddialili alebo tam bola ako v tvojom pripade ziarlivost... skoda ze to nemame take lahke ako chalani, ti maju plno kamaratov bez problemov. dufam, ze sa v tvojom zivote coskoro objavi nejaka spriaznena dusa. v kazdom pripade mas tvojho snubenca, ktory ti dufam je oporou ;-) vela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
@maddalenka dakujem , takže nemam sama taketo "problemi" :) aj ja dufam že nájdem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali Moja,prajem ti,aby si si nasla ta tu kamosku s velikanskym "K".Je super mat takuto osobku pri sebe stale,ked to potrebujes;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pemina to ano :) človek sa občas potrebujem vyrozprávať s niekym o všetkom a mať niekoho pri sebe (teda okrem priatela ) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali Ja som mala neskutocne vela kamaratok, zial po case som zistila, ze nie su to tie kamaratky, ktore by si ma vazili a boli moje ozajstne kamaratky. Az po rokoch som zistila, ze sa so mnou kamaratia len kvoli jednej veci, ale som rada, ze som na to prisla a ostalo mi fakt len par tych dobrych kamaratok. Hoci ich spocitam na jednej ruke, viem, ze su to baby, ktore mi pomozu a mozem s nimi pokecat, ked nemam po ruke svoje najlepsie kamaratky, kedze jedna je dost zaneprazdnena a dalsie dve ziju v zahranici. Je to fakt tazke dnes mat tu pravu kamaratku, lebo zavist a ziarlivost je dost zla vlastnost, ktoru si ludia casto krat neuvedomuju :(
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka a toto moja "najlepšia kamaratka" ako som si myslela je dost zavystliva, totiš ked sme spoznali mojho už teraz snubenca pačil sa jej, ale on si vybral mna a ani to trochu nevedela prekusnut a nakolko ona ma problemi so vztahmi tak je to tažke ked sa s nou chcem tešit so svadby nieje to ako som si predstavovala, skor hadže zavystlive pohlady než by sa naozaj tešila somnou od srdca. mam ju rada ale nieje to to čo by som očakávala :( nemožem sa nikomu zdoverit so všetkym čo mam na srdci... ale snad najdem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali No ked ti mam pravdu povedat, uz by som sa s nou ani na tu temu nebavila..proste ona ti to bude zneprijemnovat asi viac a viac, kedze sa s tymto nevie zmierit, ze si vybral teba a nie ju. Neviem ci to prekusne a dostane sa cez to. Pozor aby ti este viac neublizila. Od bab nikdy nevies co mozes ocakavat. Radsej sa zver snubencovi, na co sa najviac tesis a viac rozoberaj svadobnych veci s nim. Ver tomu, ze sa stokrat viac potesi ako ona a ty nebudes mat zly pocit z toho ako sa na tuto celu vec pozera.
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka tak naštastie mam take "menšie " kamaratky s ktorymi sa nestretavam často možno 2-3 za rok a ich zaujimaju pripravy na svadbu, tak sa snažim s nimi riešit, ale ajtak mat tak dobru kamaratku ktoru by zajímal moj život, problemi, radosti a aj svadba.
Odpovedať
Profilova fotka
@chillinka_ali No verim, ze by si taku chcela mat, s ktorou by si mohla zdielat svoje nadsenie :) A dufam, ze coskoro taka pride, ci uz teraz alebo aj neskor a budes s nou riesit zazitky hoc aj po svadbe alebo pripravy na babatko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka dafam že hej, na každeho podla mna čakajú 2 spriaznené duše :D manžel a kamaratka :D :D
Odpovedať
@chillinka_ali nemám kamarátku, ani tú najlepšiu. Mám iba známych. Moja najlepšia kamoška o ktorej som si to roky myslela, ma okašlala hneď ako si našla iné kamošky a ja som jej ostala dobrá len na to, aby ma poznala len vtedy, keď jej bolo najhoršie. Ostatní takisto, poznali ma len keď odo mňa niečo potrebovali, a keď som potrebovala ja, tak ma zrazu nikto nepozná. Ale tak to v živote už chodí, a až po čase človek zistí, komu začo vlastne stál.
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska24 ano, to je najhoršie ked niekto niečo potrebuje hned sa spomenie že existujete, ale ked vy niečo tak nikto nema čas...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@chillinka_ali to, čo si opísala, veľmi dobre poznám. aj ja mám veľa kamarátok, ale žiadnu takú, ktorej by som sa mohla úplne so všetkým zdôveriť. často ma to trápi a rozmýšľam, či nie je chyba vo mne. chlapi to majú asi jednoduchšie, oni majú úplne iné kamarátstva ako my baby :-) asi preto, že nič neriešia. ale vidím, že nie som sama, ktorá má takýto "problém" a dúfam, že tak ako nám do cesty prišli naše lásky, príde raz aj ten správny človek, ktorého budeme môcť nazvať najlepšia kamarátka.
Odpovedať
Profilova fotka
@caruska pekne napísane :) je to pravda, chlapi nepotrebuju najlepšich kamaratov s ktorymi by sa chceli bavit o sukromi, ako povedal moj snubenec podla neho by bol ako gay ak by chcel mat takeho kamarata ako ja kamaratku :D chlapom stači ak sa pobavia o sexe autach a prasačinách a su spokojny :D určite na nás niekde tie naše kamaratky čakaju ;)
Odpovedať
@chillinka_ali presne tak nejak mi to vysvetlil aj ten môj :-)
Odpovedať
@chillinka_ali ja nemám veľa kamarátok, ani takých čo by som sa s nimi občas stretla a niekam vybehla. Dlhé roky som si myslela, že mám najlepšiu kamarátku, kamarátili sme sa už od základnej školy. No keď som jej oznámila, že sa idem vydávať, vôbec sa netešila, a odmietala sa akokoľvek zapojiť do programu (do nejakej hry atď). Potom keď som jej povedala že staviame, tvárila sa nijako, nejak nereagovala a zrazu som našla na FB útočnú správu na moju adresu (nebudem sa rozpisovať o čom to bolo a tak, to by bolo na dlho). Veľmi ma to šokovalo a zároveň mrzelo, po toľkých rokoch sa zmohla na takú úbohosť. Čiže môžem skonštatovať že najlepšiu kamarátku nemám, ale už ma to nemrzí, beriem to tak, že ľudia časom stratia kontakt, hlavne keď už majú vlastnú rodinu a kedže sa budeme sťahovať, možno tam spoznám nejaké nové fajn baby. :-)
Odpovedať
@chillinka_ali Ja mam jednu, za ktoru by som naozaj dala ruku do ohna. Bolo obdobie, ked som mala ineho priatela a velmi som ju zanedbavala, v jednej situacii som sa k nej naozaj nezachovala pekne a dlho sme sa nebavili. Ked sa ale so mnou ten chalanisko rozisiel, ja som bola z toho nestastna a bola to prave ona, ktora mi "podala pomocnu ruku" a ja som jej za to strasne vdacna, dala mi druhu sancu a odvtedy tahame za jeden povraz. Viem ze je to clovek na ktoreho sa mozem vzdy spolahnut a ona na mna tiez. Potom mam par kamosiek, s ktorymi sa stretavame, podnikame rozne akcie, aj nejake tie problemy riesime, ale uz to nieje ono, nieje tam take to nieco "hlbsie".. neviek ako to vysvetlit.. Vies, ked sa tak zamyslim, moja mama mala vela "kamaratok", s ktorymi telefonovala cele hodiny, chodili spolu na dovolenky, boli u nas "varene-pecene".. A ked zomrela, co myslis, kolko z nich prislo na pohreb, alebo jej idu teraz zapalit sviecku na hrob, nedajboze priniest nejaky kvet..? Ani jedna.. Ani jedna jedina.. Takze si zas nemyslim ze sa treba silou mocou obklopovat ludmi,.. Staci ti jeden-dvaja ludia, na ktorych sa mzoes spolahnut. Okrem toho mam este priatela, ktory je tiez zaroven moj najlepsi kamarat, preberam s nim vsetko, od tazkych uvah, az po nie-priliz-zmysel-davajuce kecy...Niektory ludia si nevedia predstavit, ze by isli napr. von vecer len tak so svojim partnerom...My sme proste team :) a ked sa k nam prida este ta moja super kamoska z priatelom, tak je postarane o zazitky na nezaplatenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mufik7 človeka o to viac mrz ked človek ktorého bral ako najlepšiu kamaratku sa takto zachova... zmeniš miesto a určite najdeš ;) ja som aj vravela snubencovi, mne by vobec navdilo ist preč z ba dakam inam, nemam potrebu to ostavať koli kamaratom nakolo žiaden nieje taky že by ma potreboval a tak, inde by som možno našla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naoi tak to máš super, závidenia hodne :D moc zavidim že maš takú skvelú kamaratku :)
Odpovedať
@chillinka_ali no presne, aspoň človek nie je viazaný na jedno miesto. Poznám kopu ľudí čo povedia, že ja do iného mesta nepôjdem, tu mám všetkých kamarátov a známych. To je podľa mňa veľmi obmedzujúce. A aj tak keď sa aj človek odsťahuje a stál za niečo tým kamarátom a známym tak sa budú určite navštevovať a stretávať aj keď už možno nie tak často.
Odpovedať
Profilova fotka
@mufik7 presne tak ;) ja sice bývam v tej obci ako moji kamarati, ale maximalne sa vačšina zmože na napísanie mi na FB občas, aj to vačšineja im pišem prva. takže jedine moja rodina čo tu je by mi chybala, ale šak do Ba by som ajtak z času na čas zavýtala :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevestičky, ... tak aj ja sa pripojím.... najlepšie je ked človek nemá žiadne očakávania..., ľudia v našom živote k nám prichádzajú a odchádzajú, život sa mení, menia sa okolnosti, situácie v ktorých sa nachádzame, a tým získavame a znova strácame ľudí z našej blízkosti... Najlepšie je pozerať sa na veci pozitívne, každá jedna skúsenosť s človekom, s ktorým niečo prežívame, alebo sme prežili je prínosom pre nás a aj pre neho... treba byť asi len otvorený a vždy sa niekto nájde, kto je tu v danej chvíli pre nás... ;-) Ak by ste potrebovali s čímkoľvek poradiť, alebo využiť naše služby v oblasti organizovania a dekorovania svadieb, budeme sa veľmi tešiť :-) plus máme takmer všetky svadobné vecičky, čo mladomanželia na svadbu potrebujú ;-) Agentúra Výzdoby.sk, Trnava
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?