Kozmetika značky YSL. Kde sa dá zohnať?

Profilova fotka
Kocky, kde sa da na Slovensku zohnat YSL-Yves Saint Laurent znacka(kozmetiky)? najlepsie v okoli TN. Dakujeeem x-)
Odpovedať
skusila by som siet parfumiek fann...:-) a v blave je tusim v sieti marionaud.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova: Avoj, dakujem.....vo fannku som bola, ale tam to nemaju.....BA vy mate vsetko ;-) a co my v TN? :-D
Odpovedať
janina1 - ale ja nie som z BA :-D
Odpovedať
v marionaud ju majú, YSL tú zlatú mám aj ja....
Odpovedať
Profilova fotka
tribitka: maju nejaku web stranku tato marionaud? luciferoba - jaaaaaaaaaj, no aj tak tam maju vstko v (BA) :-D -prominkaj...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
janina, ale ja som si ju už viackrát nekúpila, bola som z nej sklamaná....do mesiaca mi vyschla, začali sa v nej robiř hrudky a to pritom bola v záruke, ani mihalnice po nej neboli nič moc a pritom v predajni mi o nej narozprááááááááávali, aká je úžasná. Sk chceš fakt poriadnu a kvalitnú špirálu, tak si radšej za tie peniaze kúp Diorshow od Christian Dior...doteraz som prekvapená, keď sa nalíčim, kde sa vo mne vzali také dlhočizné riasy, to je prvá maskara, s ktorou som po 28 rokoch spokojná..... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
grettka: Velmi pekne dakujem ;-) tribitka: Juuuuuj ked ja sa neviem rozhodnut, ci Dior, Ysl, alebo Lancome. Dakujem Ti strasne moc za pomoc a za radu.... x-)
Odpovedať
janina1, ja som vyskúšala všetky tri, odporúčam Dior, jednoznačne... môj názor, aby zase nevznikol nejaký názorový konflikt... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tribitka: Jasneeee dakujem. Tiene pouzivas z ktorej znacky?
Odpovedať
fúúúúha, tam mám taký mišmaš :-D ale osvedčili sa mi hlavne GOSH....
Odpovedať
Profilova fotka
no tak v tomto si rozumieme :-D maaaania do Goshu, ale do spiraly a lesku na pery som chcela tentokrat naozaj zainvestovat..... uz sa len rozhodnut.....dakujem Ti moc. x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no, ja tiež investujem hlavne do púdru a maskary... lesk na pery sa mi po všetkých možných vyskúšaných osvedčil Loreal, nelepí sa na pery, dlho vydrží... :-)
Odpovedať
janina - mas pravdu, vsetko tam maju :-D o tej spirale aj ja uvazujem, je tu aj tema naj spirala, tak skus tam este kuknut tribitka - a kolko asi stoji ta zazracna spirala, co pises?
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova - ja viem, ja som tu temu zakladala :-D :-D :-D Baby ju tam tak vychvalili, ze az....ale zase vidis tribitke sa nepacila :-( Tak co spravime? Riskneme to?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, co sa tyka spiraly YSL- ta zlata, resp. v zlatom obale, ja som ju dostala ako darcek a som taka stastna, ja fakt mam take "okale" , ked sa nalicim, mam ju 4 mesiac, uz mi konci, ale nelepi, neschne; ja si ju velmi chvalim, tak kazdy nazor iny, ale mne fakt vyhovuje, este som nemala take krasne dlhocizneee mihalnice ;-)
Odpovedať
janina - a ja som ju zase obnovila:-) risk je zisk, uvidime, ci budeme nadavat alebo chvalit:-D
Odpovedať
Profilova fotka
Iko: Dakujemeeeeee za nazor.... 8-) luciferova: He he heeee a potom vytvorimi temu fora Ako zbytocne vyhodit peniaze, ked neviete odolat... :-D
Odpovedať
no to bude trefne:-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja tu zlatu odporucam,,,,je supiiiiiiiiis !!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova: Tiez si myslim 8-) 8-) 8-) :-D :-D :-D kaska: ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
tribitka : ako sa presne vola ta spiralka od diara? ma ich milion tych diroshow :-. nevadi,ak bude draha, len nech je min. taka dobra ako colagene od L´oreal ci tie naj Rimmel - ky. Potrebujem hlavne zhutist riasy. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?