Dovolenka v Rumunsku. Máte niektorá skúsenosti?

Ahojte, chcem sa spytať, či mate teraz niekto skusenosti s dovolenkou v Rumunsku.Moja byvala šefka nemka tam bola min. rok a nevedela si vynachvalit.Zevraj služby su tam na urovni napr. bulharsko,chorvatsko.Je tam ešte malo turistou,ale že tam je super 8-) Pokial mate niektora skusenosti a viete o nejakej Ck dajte mi prosim vediet. Ďakujem :-)
Odpovedať
krissy, nezabudni, ze tam boli nedavno obrovske zaplavy...
Odpovedať
Profilova fotka
Viem o jednej cestovke, ktora chodi do Rumusnka - CK Bubo. Oni su taki bud turisticky zamerani alebo velmi luxusne, myslim. Ale osobne som tam nikdy nebola, ani ma to tam netaha, hoci mozu mat nadhernu prirodu.
Odpovedať
Mam znamych ktory cestovali po Rumunsku. Isli na vlastnu past a cestovali stopom. Karpaty si nemohli vynachvalit, nadherna priroda. Az na to ze ich na zaver skoro o vsetko okradli. To bolo pred par rokmi, mozno je to uz ine.
Odpovedať
moj sef tam bol tiez,ale ten bol len liezt po karpatoch a ja chcem ist aj s drahym k moru.-.......Ak niekto niečo vie,nech sa ozve Diky:-) deina podla mna maju zbytocne prehnane ceny na vsetko:-(
Odpovedať
No bohuzial o mori nic neviem. Ale k mori by som isla radsej do Chorvatska :-) Ked do Rumunska, tak do hor. Moj nazor.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahojte, chcela by som ozivit temu Rumunsko: Bol niekto na dovolenke v Rumunsku autom na vlastnu past?potesia vsetky informacie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?