Black list pesničiek pre DJ na svadbu

Ahojte, podelíte sa prosím Vás o nápady a inšpirácie na black list piesní pre DJa? Ďakujem 😘
Odpovedať
black list akoze zakazane pesnicky? alebo ako to myslis?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aljusa332:

black list akoze zakazane pesnicky? alebo ako to …
@aljusa332 Áno zakázané pesničky myslím
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, jedna diskusia na túto tému už u nás existuje a niektoré nevesty tam dali pár svojich tipov: https://mojasvadba.zoznam.sk/forum/hu... 😉 Napríklad: dlouha noc rock n roll zostrih nemam auto, nemam motorku toto solo patri nam diridonda zmes romskych melodii repete mix zalubeni elan trikrat hadaj veronika vzdialena horehronie kristina este vaham kristina nic od kristina/rolins jede jede masinka maxim tubulence plyn uz sici z trouby ven bila Čo bolí to prebolí - Miroslav Žbirka michal david Jasná zpráva - Olympic Lady Karneval - Karel Gott lunetic Poslední kovboy - Michal Tučný Je to samozrejme najmä o vkuse samotnej nevesty a preferenciách hostí. Páni, @dj.benny , @djpohoda , @djsladecek nemáte nejaké tipy na pesničky, ktoré vám nevesty najčastejšie "zakazujú" hrať? 😄
Odpovedať
No moja skúsenosť bola, že sme síce mali blacklist a informovali sme DJ aj hostí dostatočne dopradu aj tak z neho zahral 2 pesničky. Takže v prvom rade sa dohodni s DJom.
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne ked zacujem na svadbach pesnicku jede jede masinka, tak ma ide urvat 😁 nemam to rada, podla mna je to totalny kazic zabavy. a hlavne ked ma niekto taha, ze pod spravit vlacik 🤣 by som vrazdila.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto sa slovenským nevestám nepáči: "Zlatokopka" - RYTMUS "Kačací tanec" (Dance of Little Bird) KATKA KNECHTOVÁ MÁRIA ČÍROVÁ DESMOD MARTIN JAKUBEC EVA MÁZIKOVÁ SENZUS VIDIEK To, čo im vyhovuje, zverejňovať nebudem. Každý DJ by mal vedieť rozlíšiť, čo je hit a čo sh_t. Pardón za výraz, ale stratilo by to význam rýmu. A určite sa svadobný Playlist neopisuje od kamarátky / sesternice / susedy, ktoré mali svadby pred 3, 5 a 10 rokmi. Preto si objednávate platenú službu "DJ", aby tento tvorca zábavy dokázal hostí dostať a udržať na parkete.
Odpovedať
ze som ja o tomto nevedela skor 😃 predisla by som tolkym nervom 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

Ahoj, jedna diskusia na túto tému už u nás existu…
@michaelarecht Ďakujem veľmi pekne 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

Ahoj, jedna diskusia na túto tému už u nás existu…
@michaelarecht Ďakujem veľmi pekne 🙂
Odpovedať
no kazdopadne take otrepance stare ako napriklad Zijeme len raz od Ega, to ja nemozem ani len citit uz 🙈
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zaboriami:

no kazdopadne take otrepance stare ako napriklad …
@zaboriami A to pred pár mesiacmi bol naspievaný Romale Cover ...
Odpovedať
Ahoj, pokiaľ riešiš black list na svoju svadbu tak by som sa asi riadila tým, čo sa tebe a ženíchovi nepáči a na čom sa najmenej zabavíte :) Vy najlepšie viete čo sa vám a vašej rodine a blízkym najviac páči a na čom sa viete zabaviť. Toto je totiž dosť individuálna otázka keďže každý má rád niečo iné ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?