BioGaia alebo ako posilniť imunitu? Aké máte názory?

ahojte, mate skusenosti s tymto vyrobkom? a ak hej, ake mate nazory? klady? zapory? v poslednej dobe byvam casto chora.. :-| a kedze od septembra nastupujem do roboty, tak si nemozem dovolit byt stale doma :-| 8-( chcem skusit nieco na posilnenie imutity. mate s niecim dobre skusenosti? poradte. dakujem :-) :-) :-)
Odpovedať
mari: já brala loni Wobenzym, někdy na podzim a za celej rok jsem pořádně nestonala (rok předtim dvakrát za zimu - jednou jsem to přechodila, do práce jsme chodila s horečkou 38 stupňů, byla jsem ve zkušebce, a pak podruhý 10 dní na neschopence:-S ). A letso - když už na mě "něco lezlo", tak to bylo za chviličku pryč, obešlo se to bez neschopenky. Teď si dávám kúru znova (tu "prostřední" - 200 tablet), dělám s lidma a hlavně s cizincema a ta prasečí chřipka mě trošku vyděsila, tak proto.
Odpovedať
takze wobenzym???vygooglim.. ;-) inak, ty si z prahy? ;-) my tam ideme v nedelu na 2dnovy vylet :-N x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
krtek..taze myslis ze tato liecba je ucinna hej? ja tiez nad tym rozmyslam lebo som hrozne chorlava..este aj teraz..a proste som z toho hotova..stale som chora..a horsie je ze sa bez antibiotik z toho nedostanem..naposledy som bola chora 4 tyzdne..s horuckami a kadecim este..
Odpovedať
ja som si dnes kupila tu biogaiu, znama ma dobre skusenosti.. tak som troska zainvestovala :-N ;-) snad to pomoze..
Odpovedať
Profilova fotka
maiynka kolko to tak stoji?
Odpovedať
Jsem z Prahy ;-) Možná je to trochu subjektivní pocit, ale fakt jsem za loňskou zimu nebyla pořádně nemocná ani jednou - a jindy několikrát. Nijak těžce, bez antibiotik, ale byla. Mně to doporučila teta, pro bratránka jí to poradila děckařka a on s tim teda měl snad taky dobrou zkušenost. No, levný to sice neni (něco kolem 900), ale řikám si - lepší než to dát třeba za nějaký pochybný tabletky na hubnutí ;-) Navíc mi na takovou prevenci připlácí pojišťovna 500 ;-)
Odpovedať
adri, okolo 600sk na mesiac.. :-| ;-) tak ale lepsie, ako to vyhodit na ATB :-( :-( :-(
Odpovedať
vraj na posilnenie imunity su najlepsie probiotika, ktore treba skladovat v chladnicke, tie si vraj udrzia mliecne bakterie zive...a tie su samozrejme drahsie, spominanu biogaju tak ju uziva kolegyna a skusenost je dobra ;-) ... ja osobne, ja uzivam imunoglukan, v case ked potrebujem velmi posilnit imu, tka tri tobolky denne, a to pekne lezie do penazi, pretoze 6O tobolkove balenie stoji do 600 korun, a ked to uzivam po troch, tak to mam na tri tyzdne.. inak udrziavacia davka je jedna tobolka denne. Ale radsej fakt investujem do tohto, nez jest ATB a to som ich mala tento roik uz dva razy behom jednoho mesiaca.
Odpovedať
grettka, a uziva ju dlhodobo???
Odpovedať
Profilova fotka
mari...dobré aj na posilnenie imunity je aj imunoglukan :-)
Odpovedať
bys, no ale uz som sa dala na biogaiu ;-) a pocula som, ze je to jedine probiotikum, ktore pomaha aj pri helikobakterovi.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to neviem....tak teda vyskúšaj a nepredávkuj sa :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
bys, probiotika su neskodne.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no leeen aby :-D
Odpovedať
maryinka, kolegyna uziva biogaju uz vyse roka ved skus, len vysledky nemozes ocakavat hned, chvilu to trva, napr. pri imunoglukane je napisane, ze by sa mal uzivat aspon tri mesiace.. ja sa zas chystam urobit si kuru na jesen.. :-)
Odpovedať
Imunitu by měl posilovat čaj lapacho (krom toho má i spoustu dalších účinků - viz např. http://cs.wikipedia.org/wiki/Lapacho), má ale bohužel trochu složitou přípravu (5 minut se musí vařit na sporáku a pak ještě luhovat), není to jako spolknout tabletku. Dá se ale koupit i ve formě tinktury (např. http://www.nadeje-byliny.eu/Vyluhy-z-...). P
Odpovedať
Pardon, odeslalo se mi to dřív. Chtěla jsem napsat, že ho piju ráda (spíš kvůli detoxikaci), ale nemůžu ho doporučit na základě vlastní zkušenosti, protože s imunitou jsem problémy neměla nikdy - antibiotika jsem naposled brala, když mi bylo 10 let (tj. před 17 lety) a ani na obyčejná nachlazení netrpívám, rýmu mám možná jednou za 2 roky.
Odpovedať
Profilova fotka
maiynka tak to nie je taka strasna suma...niekto dava za antiko tolko na mesiac..a co by clovek nespravil pre zdravie nie?no ja jak sa doliecim si to urcite pojdem pytat...mne uz hovorili vselico..ze chodit svicit pre kondicku(pretoze ludia co maju pohyb tak rychlo neochoreju),sauna,...ale ja neviem nemam nato akosi tolko casu.. 8-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?