4 dni mi mešká menzes

No neviem, ci mozno nebudeme musiet menit termin svadby, ze teda sa bude presuvat o nieco skor. 4 dni mi meska menzes a ja uz mavam pravidelny cyklus a vacsinou uz presne na den. Ale tentokrat sa tak zatial nestalo. Minuly tyzden som uz mala pocity, presne ako zvyknem pred menstruaciou, ale prestalo to a nic sa neudialo. Ale okrem slabych bolesti a chvilku citlivych prs, viac nic. Uz si myslim, ci nie aj zo stresov, ze nic neprichadza. Nie zeby som sa babatku netesila, ak by bolo, snubecnec by sa tesil velmi, a rozhodli sme sa vziat tak ci tak, este pred touto udalostou a svadbu uz chvilku planujeme, iba babo by tym dovodom nebolo, ale sama som veriaca, i ked v tomto smere velky slaboch, nuz a mamka... no tu by to asi trosku aj sklamalo... neviem co vsetko by zena este mala citit, ked je tehotna, aj ked nejake tie priznaky som si nasla... a ak sa tak udialo, tak to bolo urcite v den zasnub, 13. oktobra... tak neviem co by som od tej doby mohla uz vsetko pocitovat :) ktora z vas si nieco uz zazila? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam dve deti, a mozem Ti povedat, ze je to tak individualne, ako len moze byt. Ak mas pochybnosti, skoc za gynekologom, ktory Ti spravi test HCG z krvi a bude to jasnejsie. Ak si tehotna, si v 3tom tyzdni, a to uz v krvi HCG bude jasne. Neexistuje univerzalne "ako sa citi tehotna zena". Pri synovi som mala zvlasnte pocity ako Ty, pri dcerke som do asi 8tt netusila, ze som tehotna, ale potom to udrelo naplno a mala som nevolnosti prakticky do konca 3tieho mesiaca...
Odpovedať
a nechces si urobit test ? ked ti meska uz to bude urcite vidiet na teste
Odpovedať
@2veronka7 existuju tehotenské testy, ktoré zachytia aj ranné štádium tehotenstva... a samozrejme, ak sa ti menzes nedostaví, tak určite sa objednať svojmu gynekológovi, tam je istota 100 % :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@2veronka7 fakt nechcem byt protivna...ale v tvojom veku by si mala vediet ze jediny kto ti moze dat odpoved je lekar alebo tehotensky test. Pytat sa tu ci si tehotna mi pride trochu zcestne. Tehotensky test stoji mozno do 5€ a budes mat odpoved.
Odpovedať
Ahoj urob si test alebo chod k doktorovi. Ja som zistila , že som tehotná po 1 týždni.
Odpovedať
fakt trošku detinské sa to tu pýtať, veď si kúp test a uvidíš
Odpovedať
baby vsak sa spytala, co ju hned kritizujete.. To forum je tu aj na to, aby sa ludia pytali a komunikovali spolu. podla mna to moze byt kludne aj vplyv hormonalnych zmien v organizme. Niekedy to ovplyvnuju aj stresy, fyzicka namaha.. Ak sa citis ako pred menzesom, ale nemas ho, mozno sa Ti len nemoze spustit. Netrap sa. Urob si test a zajdi za lekarom, ktory Ti urcite odpoved da. A v pripade ak by si aj bola tehotna, sama pises, ze si veriaca, tak to ber tak, ze dieta je pozehnanie a ak planujete aj svadbu, tak sa budete tesit dvojnasobne. Drzim palce ;)
Odpovedať
tiez si myslim ze nic take hrozne sa nepyta 8-) proste nema s tym skusenosti a je zaskocena, tak sa spytala :-) . takze tiez ti radim kup si test, skoc na gyndu a budes vediet na com si :) a neboj mamka to prezije, mozno bude prekvapena a ver mi ze sa ako nastavahuca babka urcite potesi, ak teda bude test pozitivny :)
Odpovedať
Profilova fotka
nejedna sa o nejaky kanadsky zartik? Predsa len, skolske prazdniny, niekto sa mozno doma nudi... lebo inak si neviem vysvetlit, ze mlada zena, "suca na vydaj" riesi mozne tehotenstvo s cudzimi na fore, namiesto toho, aby si urobila tehotensky test.
Odpovedať
Tehotensky test mi je jasny... mozno ako zopar bab tu napisalo, skor som len chela uistit, alebo lepsie povedane ukludnit... a ak niekomu moja otazka vadi, nech sa k nej jednoducho nevyjadruje, alebo klikne na moznost odstranit prispevok a uvedie svoj dovod... dost som vahala ci to sem dat, mozno znenie malo byt ine... a mozno som len chcela skusenost niekoho, kto tiez uz planoval svadbu na isty datum a pre nieco podobne menil na skorsi... dakujem za pozitivne ohlasy aj tie menej pozitivne... a proste naozaj iba zaskocena... aj zreleho cloveka moze niektora zivotna situacia, ak je menej cakana zaskocit a spravi nieco nepremyslene, unahlene a mozno nie najdospelejsie...
Odpovedať
niektoré vedia hneď len okritizovať a odsúdiť človeka :/
Odpovedať
Profilova fotka
@2veronka7 mne sa stalo to isté, keď mi meškali tak som išla do lekárne a kupila test.. našla som si tam jednu čiarku a už len čakala kedy mi prídu...tak isto máme s priateľom naplánovanú svadbu na určitý dátum a babo by nám to veľmi skomplikovalo.. :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@2veronka7 a ako nakoniec? Si tehotna?
Odpovedať
@blondiee83 ano, cakame babatko :) takze svadba bude v januari :)
Odpovedať
Profilova fotka
@2veronka7 gratulujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@2veronka7 Jeeeej, to je super. Blahozelam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?