Účes - Ako si mám nasadiť suché nátačky na vlasy?

Profilova fotka
Prosím Vás poradte mi, ako si mám dať suche natačky? Mám si dať na suche vlasy alebo ako? Ďakujem
Odpovedať
ahoj - te, ***martecka máš na mysli tkz. nátlačky z materiálu na suchý zips??? mám ich doma už skoro 8 rokov a používam ich aj na mokré aj na polosuché vlasy. som s nimi spokojná. na suché kaderníčka mi raz natočila a prefúkala pod sušičom kaderníckym. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
makulienka - a ked si davaš dole netrhaju sa Ti vlasy?
Odpovedať
ahoj - te, ***martecka dávam si ich dole, keď mám suché vlasy. buď si nechám vlasy voľne vyschnúť alebo si ich presuším fénom. niekedy aj s nimi zaspím. ide už o prax a zvyk. nie, netrhajú mi vlasy. natáčam sa sama. samozrejme začiatky boli ťažšie. učila som sa na sebe. x-)
Odpovedať
ja si dávam tieto nátačky na mokré vlasy a suším ich fénom, som s nimi veľmi spokojná
Odpovedať
ja si ich davam na suche (samozrejme umyte) vlasy, na mokrych dobre nedrzia.. za cca 20 min. este prefukam fenom a dam dole.. su super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa vobec nepacia, robia sice pekne kucery, ale ked si ich davam dole, tak mi tie rurky alebo tie vlnky tym suchym zipsom rozcuchaju a uces vyzera ako po vybuchu... som verna kulme ;-)
Odpovedať
ja som sa vcera pokusala dat si suche natacky, ale uz len na hlave to vypadalo hrozne........vypadavali mi vlasy ---- nevim si ich na ne namotat pekne ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
ahoj - te, ***blondiatko ako som písala vyššie, začiatky u mňa boli ťažké. časom som prišla na fígeľ, ako ich treba dávať dole, aby sa nevytvoril účes, ako po výbuchu, ako písala ***sonicka_1. chce to prax. x-)
Odpovedať
dole by som si ich este vedela dat, ale ja si ich neviem dat na hlavu......tam vypadnuty pramen vlasov, tam zle natocene,......vypadam ako striga. Neviem si to natocit tak pekne hladko, ako vo filmoch. :-(
Odpovedať
kočky, tak to vám asi budem musieť na natočenie poslať môjho manžela, ani vo filme tak super namajú natočené vlasy.
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, suche natačky (suchozipsove) pouzivam tiez uz peknych par rokov, u mna prave nie na kucery, ale aby som mala vlasy rovne jednoliate. Svoje vlasy mam rovne, ale ked si ich len vysusim, tak mi jeden pramen ide dovnutra, dalsi je rovny, dalsi ide von. Tak si davam suche natacky tak, ze mam vlasy hore trosku nadvihnute, inak rovne a konce sa mi tocia dovnutra. Davam to na suche vlasy po umyti, necham si to ako-kedy, niekedy 15 min, niekedy hodinu, ako sa mi chce a ako mam cas, vacsinou postupnost - umyt hlavu, vysusit fenom, dat natacky, namalovat sa a je to ;-) vlasy netrhaju ked si ich davate dole, mozno to chce prax, ja si nejak nespominam, ze by mi to niekedy vlasy trhalo. Vela zdaru prajem a krasne vlasky x-)
Odpovedať
sicilia, posli posli :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
:-) Ja ich pouzivam podobne ako witchka-pre uhladenie ucesu, vlasky su vyfukane ako od kadernicky, uplne hladke a maju krasny objem od koncekov. :-D :-D a takyto efekt je od vacsich, male robia take-"nijake" vlnky...myslim si ze je to jednoduhsi sposob ako vytvorit profi uces ako fukanim na okruhli kefu alebo zehlenim a este k tomu bez zbytocneho nicenia vlasov.a davam si ich na cerstvo umyte vlasy- take polosuche.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja mam kucerave vlasy,no velkymi suchymi natackami si ich vyrovnavam :-) len vraj skodia vlasom a potom z nich vypadavaju vlasy.ak ma niekto problem s ich nasadzovanim,tak preco nepouzit SPONKY??? 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
A cim pripinate tie natacky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?