Svadobný účes a make up v Bratislave

Profilova fotka
Zdravím Vás, chcela by som Vás poprosiť o rady, odporúčania na dobrú kaderníčku-kaderníka ktorý robí pekné svadobné účesy za prijateľné ceny. So salónom v Bratislave, ideálne by bolo keby stým mohol byt spojený aj človek ktorý by mi urobil make up.. Poradíte mi prosím? Budem vďačná za rady..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova skus oslovit Borisa Bordacsa alebo Deni Hvorkovu..
Odpovedať
Profilova fotka
@dannad Akurat ze @luciakaiserova spomina, ze za prijatelnu cenu, takze by to bolo treba specifikovat. Obidvaja horeuvedeni su sice vyborni, ale podla toho maju postaveny aj honorar. Borisa ale z vlastnej skusenosti vrelo odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej obidvoch som uz kontaktovala mailom. Boris Bordacs mi uz aj odpisal a nevyznam sa v jeho cenniku na jeho stranke kam ma odkazal. Vycitala som tam len registracny poplatok 35€. Viete prosim aspon orientacne ceny, nech sa dam do obrazu troska a viem sa odvijat do toho? Ta baba mi este neodpisala, ona robi aj ucesy vsak?
Odpovedať
@luciakaiserova ja viem, tak, že základný balíček u Borisa ("Just bride") stojí 180 EUR a zahŕňa tuším líčenie a make-up nevesty+ skúška. Má aj iné balíčky zahŕňajúce líčenie svadobnej mamy alebo aj viacej osôb a pod. a ešte plus cestovné.
Odpovedať
Profilova fotka
@vvladkaa @luciakaiserova u Borisa skusku netreba, lebo aj tak v den svadby je nakoniec vsetko inak a ovela ovela lepsie... :) v cenniku najdete, ze za licenie ma sadzbu 50 eur a za cesanie 50 eur + doprava
Odpovedať
Profilova fotka
Jana Bellanová, študio Bellani v petržalke...má super ceny
Odpovedať
ja odporucam Evku Fabianovu salon Pureline. Robi cesanie aj licenie. Cena je individualna podla toho co chces. Ja som mala kratke vlasy a dokazala mi nadherny uces urobit ako keby mam dlhe. Co dodat. Jednoducho uzas. Sice cena nebola nejak nizka ale cakala som to lebo dokazala vytvorit nieco krasne. A za kvalituu treba zaplatit. Vlasy su koruna krasy. :)
Odpovedať
@dannad hej, aj tak sa dá. Ty si to riskla bez skúšky?
Odpovedať
Profilova fotka
@vvladkaa ano, ja som to dala bez skusky a maximalna spokojnost...
Odpovedať
Borisa odporucam, na svadbu ma cesal a maloval bez skusky a bola maximalna spokojnost. Aj napriek tomu, ze mam dost citlivu plet na make up, po kozmetike, kt. Boris pouzil som nemala ziadne problemy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@dannad Ahoj, takze Ty si u Borisana skuske ani nebola??
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?