Príde kaderníčka k vám domov, alebo idete vy k nej?

Ja som si to predstavovala tak, ze rano u nas doma bude jedna kadernicka a jedna vizazistka. Urobia postupne mna, moju mamu a asi jednu alebo dve druzicky. Tak by to bolo prakticke pred nas, kedze aj druzicky byvaju v rovnakom panelaku, len o poschodie vyssie a nizsie :) Ale kadernicka mi povedala, ze radsej mam prist tam, lebo tam v salone ma vsetky veci co potrebuje a tak. Ja neviem... fakt je to taky problem urobit uces u nevesty doma? Ako ste to mali zariadene vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem ku kaderníčke, aj ku kozmetičke do salónu.Po prvé, chcem aby ma natočila a dala pod stroj. Po druhé aj po mne ma ešte ďalšie zákazničky. Taktiež aj kozmetička, ťahať veľký kufor s vecami pre dve osôbky niekde je nepraktické a taktiež aj po mne má ešte objednávky, aj predomnou. A doma bude rušno, a v salónoch aspoň kľud :)
Odpovedať
@erika04 ja tiez pojdem ku kadernicke... v dome bude kopec ludi, takze v ramci bezpecnosti :-D sa budem snazit zdrziavat mimo domu :-D nie je problem spravit ucesy doma, len horsie je s tym, ze bud ty si musis zabezpecit veci ako napr. natacky alebo kadernicka bude musiet dojst s kufrom... a tam to aspon budes mat vsetko vklude... nikto ta nebude chodit obzerat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
idem ku kaderníčke :o)
Odpovedať
Profilova fotka
to záleží či ju poznáš.ja sa snou dohodnem že dojde k nám
Odpovedať
@nevestickalulu No poznam ju asi tak, ze dvakrat za rok ma ostriha :D Cize sa pozname len ako zakaznicka a kadernicka. Viac nie. Myslela som, ze aj pre mamu a druzicky by to bolo praktickejsie, keby bola tu. Lebo byva tak pol hodiny od nas. Hmmm. Ale je pravda, ze u nas asi bude rusno. No ja chcem napriklad len jednoduchy uces - natocit vlasy na velke vlny, aby boli vzdusne, bohate a trocha natocene. Ziadna gumicka ani sponka do nich nepojde. Preto sa mi zdalo, ze by to nemalo byt az take narocne na "kadernicke stroje" a naradia a tak... Neviem no...
Odpovedať
ja si myslim ,ze kadernicka pokial vie ze bude cesat viacej ludi,tak si urcite musi aj ona rezervovat aj v salone ten cas.ja som kadernicka a pokial viem ze budem u danej nevesty cest viacej ludi tak idem kludne k neveste.ale z mojich skusenosti je to tak ze nevesta len stale odbehuje a kazdy ju len otravuje a ohlasuje.a niekedy uces co trva inokedy 1hod.tak vtedy trva aj dve :-) a pokial ty chces mat len vlasky natocene tak kadernicka to chce dat na velke natacky a susit pod stroj.aspon predpokladam.alebo je este jedna moznost,natocit vlasy na papiloty a mat ich uz od piatku vecera na hlave.ale to su take mensie vlny,ale vydrzia dlksie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ta moja pride ku mne domov... ona s tym nemala ziadny problem aj preto asi ze je z BA a proste cestuje za klientkami ale ja som hladala len taku pretoze nechcem behat hore dolu...
Odpovedať
Profilova fotka
@jarila podla mna je to aj lepsie lebo okolo nevesty je velky zhon a ked este musi ist aj ku kadernicke potom naspat domov tak je to dost podla mna.. ja uprednostnujem byt doma dat si cajik a byt v klude a uzivat si to, ze nikam nemusim chodit a ze sa o mna niekto postara v pohodli domova :-)
Odpovedať
inak ja radsej chodim k neveste.hoci ako som pisala niekedy to trva dlkšie ako v salone.ale je u nevesty taka prava atmosfera.vzdy sa tešim s nimi a pozerame spolu dary ake podostavala.proste nieje to len o ucese ale aj o tom ako a vie kadernicka prisposobit.s jednou nevestou som dokonca pozerala pocas robenia ucesu moju vlastnu svadbu na dvd. :-)
Odpovedať
Podľa mna je lepšie ked kaderníčka príde k tebe. Ja som mala kaderníču a vyzážistku v jednej osobe. Mala som vybratú kaderníčku ,ktorá mala prísť ku mne ale asi tak 2 týždne pred svadbou , lebo bola tehotná a vo vysokom štádiu, našla som si inú a tá domov nechodila. Takže nemám z prípravy ako ma maluje a robí mi účes nemám fotky a ani záberi z kamery.
Odpovedať
napr. moja mama ma kadernicku, ktora vzdy chodi k nam domov, vopred sa dohodnu a mame robi len trvalu (neviem sice preco to moju mamu drzi :-D) alebo ju len podstrihne... cize toto si vzdy donesie domov... ked sme sli na ples a nas cesala ona, tak to sme jej vzdy dali vediet dopredu, ale museli sme si zaobstarat vsetko - sponky, laky, tuzidla a vzdy mat odvarene natacky (tie co sa davaju varit) a sli sme tak, ze jednej dala natacky, potom po chvili ich dala dole, odvarili sa druhykrat, podala ich tej druhej a tu prvu zatial dokoncovala... mne sa vsak nechce mysliet na to, ze co vsetko mi treba a zhanat to, tak si radsej za to zaplatim :-D no, ale este k tej kadernicke... s mamou je celkom dobra kamoska a preberaju vsetko pocas procedury - od prace, cez deti az po rodinu... :-D ale kedze svadba nebude u rodicov, ale u babci, tak tuto kadernicku mat nemozem...
Odpovedať
Mne dosla kadernicka i vizazistka domov,nachystali mna,mamku a styri druzicky.bolo to prakticke v tom,ze sa nam netrebalo presuvat hore dole a dalo sa operativne riesit,co bolo treba a i ked volakto prisiel,tak mal ho kto privitat,pohostit...myslim,ze pre mna to bolo idealne riesenie i vsetko sa pekne postihalo,no dosli uz na 7rano.mali so sebou veci,vlasy mi natocila kulmou,akurat zrkadlo chcela,aby som mala pred sebou. Myslim,ze to zalezi na jej ochote,plnosti terminu,ci sa jej to oplati,ci chce.urcite pre nu je salon pohodlnejsi a ma to i vyhody,no ja som bola rada,ze dosli domov,pre mna to bolo omnoho komfortnejsie a povyskakovalo par veci,kt som este musela na poslernu chvilku riesit ... Zalezi i na organizacii a i na tom,ci sa mas potom ako dostat k nej,od nej,ci by ste sli vsetky spolu a potom vas niekto postupne vzdy vyzdvihol,al ako..
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne domov nepríde, idem ku kaderníčke a tam ma aj namaľujú, doma na to nebude priestor, potom hneď do salónu, kde ma baby oblečú do svadobných šiat, dorobia úpravy a pôjdeme sa fotiť :-)
Odpovedať
@erika04 mne pride domov, teda tam, kde bude svadba a ked sa budem chystat ;-)
Odpovedať
ja idem do salonu...je tam aj kadernicka aj vizazistka a mam to nedaleko domu.:-P
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 ja idem tiez prec z domu, aj cesat aj licit pod jednou strechou jedna osôbka ma bude, takze si myslim ze to je ideal a este aby som nezabudla, tiez tam ide aj moja segra, takze sa tam budeme venovat same sebe a nie nejaky stresom ohladom organizacie doma....
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 ku mne prišla kaderníčka ale ja som mala ten problem, že šaty som si musela obliecť cez hlavu a potom by to uz nešlo :-) ale nakoniec to bolo fajn lebo presne učesala aj mamku, tetu a kamošku...tak mala nakoniec čo robiť a nič take jej netrebalo lebo už vedela, čo mi bude na hlave robiť :-)
Odpovedať
kadernicka pride ku nam, bude mat pracu na cele doobedie :-) bude cesat aj mamu aj sestry a mna aj licit. Ked sa vydavala sestra a chcela mat natocene vlasky, tak rano isla do salonu, tam ju natocila a dala susit a potom isli ku nam domov, kde to dokoncila. medzi tym u nas este urobila vlasy 4 dalsim ludom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola za kadernickou aj vizazistkou v Salone.. obe na jednom mieste... a... bolo to lepsie... aj tak som bola trochu nervozna.. a tak som sa aspon mimo domace stresy dostala... lebo nasi stresovali priam ukazkovo ]-( hoci... iste by som este s niecim pomoct mohla... co dorobit bolo este potrebne... noo.. a ked tak uvazujem.. tak jednu, dve veci som kludne aj v salone robit mohla... mne to vyhovovalo urcite viac.. byt mimo diania.. zrelaxovala som aspon trosku.. ;-)
Odpovedať
za mnou kadernik aj vizazistka prisli , svadbu sme mali v hoteli a ucesal ma priamo na izbe, co som brala ako velke plus a idealne bezstresove riesenie;)
Odpovedať
:-) moja isla ku mne 800 km :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som isla kadernicke aj so sestrou a kamaratkou. vystriedali sme maminu. vsetko bolo nacasovane na minutu, kedze sme mali svadbu o 13,00 :-N bolo fajn si tam vydychnut a zrelaxovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?