Potrebujem poradiť účes

Profilova fotka
Ktorý účes by ste volili k týmto šatám ???
Odpovedať
Profilova fotka
alebo tento............
Odpovedať
Profilova fotka
druhy... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
určite druhý!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
fu.....a teraz mám dilemu-ked dlhúúúú dobu som bola rozhodnutá pre prvý,ale teraz ked radite druhý,tak váááham =-) .Ale dakujem,,,no ešte budem mať dosť času na premýšlanie,ale pravda je,že ten druhý je taký prirodzenejší.....Joooj,fakt neviem !!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Prvy nie je zly, ale podla mna sa k tymto satam tiez lepsie hodi ten druhy :-)
Odpovedať
Mne sa paci skor ten druhy, proste ten styl ako je ten prvy sa mi nepaci. Ale zalezi na tom, co sa paci tebe. A tiez co ti skor ide. Napriklad, ak si vyssia, mozes mat vlasy aj nadol. Ak si nizsia, radsej by som ich vycesala nahor, resp, nespustala tak nizko.
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya no moja vyska je 172 cm,vaha 59 kg...tak teraz cooo?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Druhy :)
Odpovedať
@lienkavax :-D som fakt necakala ze mi posles svoje miery :-D no, ja som nizsia o dost :D ja myslim, ze si mozes asi dovolit mat vlasy aj nadol. Ale co tak poradit sa s kadernickou este? Fakt neviem, ci sa to k tym satam vlastne hodi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya :-D :-D :-D ,no ved som z toho nejaka zmatena ;-) .Jasne,ze sa budem este radit s kadernickou a fakt sa zacinam viac priklanat k tomu druhemu :-) .A co tak si ho vyskusat dat na bratovu svadbu teraz v septembri?? Myslis,ze by bolo blbe dat si ho potom aj ako svadobny len s inym kvetom ,keby som s nim bola spokojna na brachovej svadbe ??? Hmmmm.... :-.
Odpovedať
@lienkavax Nie, to vobec nie je blbe. Ja som si svoj buduci svadobny uces urobila uz niekolkokrat na spolocenske akcie, kvoli tomu aby som vyskusala ako bude drzat atd. Ked sa ozdobi ako svadobny, tak hned vyzera inak. Kludne si ho skus dat.
Odpovedať
Profilova fotka
dkujeeem ti velmi pekne,radkyna moja :-) :-) ,tiez si myslim,ze by to bol dobry napad,ho popredu odskusat,ako sa v nom budem citit a ako bude drzat....Tak dohodnute ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lienkavax mne sa viac paci prvy....hoci aj druhý je pekny, no vela zavisi od toho, ako ti ho kadernicka dokaze upravit.. mala som raz totizto podobne upravene vlasy...no vyzeralo to akoby som sa zle vyspala ... :) Je nutné prihliadnuť aj na tvoj typ tváre, kvalitu, farbu vlasov a s tým ti ozaj najlepsie poradí kaderníčka
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela138 dakujem pekne,no uvidim co povie kadernicka,ake sikovne rucky bude mat a podla toho sa pokusim to posudit ;-)
Odpovedať
@lienkavax nezavisle od siat, prvy sa i viacej paci,taky zaujimavejsi. druhy mi pride taky obyccajnejsi,akuerat,ze tam je kvet. aj ked z praktickeho hladiska ja mam radsej vlasy vycesane, ale zas, ked mas dlhe, je to pekne sa s nim takto trosku "popysit" :-) pripadne si dohodni skusku a skuste oba. a inac, zatial mas maly pocet odpovedii, aby si sa na zaklade rad mala rozhodovat (aspon teda,ak to beries zo statistickeho hladiska) ;-) a aj tak je najdolezitejsie, co sa paci tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
tie saty su fenomenalne!!! odkial ich mas, prosim? x-) a ja som za uces c.2 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 dakujem,su to moje vysnivane :-) -svadobny salon v Stupave ;-)
Odpovedať
urcite druhy aby ti vynikli saty
Odpovedať
k takym satockam by som volila nieco podobne alebo skuse najst inspiraciu na Facebooku https://www.facebook.com/vlasovestudi... najnovsi fotky vam ale zobrazi asi az po potvrdeni priatelstva skuste nieco najst :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?