Ozdoby do vlasov

Profilova fotka
Zamilovala som sa :-) do všetkého na tejto stránke http://www.etsy.com/shop/deLoop?page=1 Baby, ak budete niektorá objednávať stade, tak mi prosím napíšte, ja totiž nemám Paypal, zložili by sme sa na poštovné, ja to chceeem!! :-D Alebo nepoznáte na slovensku nejaké obchody kde majú dačo podobné??? A nevite či by v kvetinárstve vedeli spraviť venček do vlasov? niečo ako na priloženej fotke?
Odpovedať
krásne su ale niektorý sa mi zdajú trochen drahé:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 hej, tá cena sa ani mne napáči ]-( preto keby som vedela o dačom podobnom na slovensku.....
Odpovedať
Profilova fotka
@nienna a pozerala si stranku sashe alebo este skus fler :-), je to podobne ako etsy, len slovenska a ceska verzia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kokorunka3 jeej super vďaka, idem to pozrieť ;-)
Odpovedať
hej skus sashe, ja som tiez chcela z etsy ale nakoniec asi napisem niektorej cez sashe ktora robi nieco podobne ci mi nespravi, bo tam na etsy su dost drahe.
Odpovedať
@nienna inak presne ako @ewinecka píše skús pozriezť sashe poprípade najst kočku čo robí podobne doplnky a s nou sa dohodnúť:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, svadobné čelenky vo vintage štýle nájdete aj v našej ponuke - tiež sú ručne robené s použitím pravého hodvábu, klobučníckych lístkov a základ je pohodlná plastová čelenka potiahnutá saténom. Pre nevesty a ich družičky vyrábame ozdoby do vlasov aj na mieru, takže Vám radi vyrobíme čelenku podľa Vašich predstáv. Na rozdiel od eshopov si ich môžete aj vyskúšať v našej predajni v Karloveskom ramene 6 vo Vami navrhutom termíne na základe telefonickej dohody. Úspešne sa predávajú aj na etsy, kde si môžete pozrieť referencie spokojných amerických zákazníčiek:) http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
Profilova fotka
@ewinecka @novakova2000 vďaka baby, presne to aj urobím :-)
Odpovedať
@nienna ahoj na ja na Slovensku nakupujem ozdoby od tejto holky na sashe, ma celkom dobre ceny a super vyber a stale robi nieco nove a originalne, a hlavne da sa s nou dohodnut na comkolvek, napises svoju predstavu a ona ti to dokaze spravit... kupovala som od nej fascinatori na ples, celenky na vianoce a kaamratke som ju dporucila jej robila francuzsky zavoj s ozdobou na svadbu a bol nadherny a hlavne uplne super komunikacia a dodanie..posielam link vyskusaj ale mozem vrelo odporucat :) http://www.sashe.sk/BeChic
Odpovedať
@nienna aha ved aj tu je vlastne na mojasvadba.sk aj pridala prispevok, som si to nevsimla :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@lusija79 Ďakujem, veru už som si pozerala jej stránku, ozaj má krásne veci, asi si dačo vyberiem stade :-)
Odpovedať
A kolik ty čelenky stojí? Nenašla jsem cenu, ale jsou moc hezké...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@bechic Dobrý deň, čítam, že vyrábate ozdoby do vlasov na mieru, máte aj nejakú stránku? mám istú predstavu, kde Vás môžem kontaktovať, kde sídlite?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@nienna @nienna Ano, vyrábam také a iba také- teda v tom natural štýle. -základ tvorí špeciálny drôt obaľovaný kôrou z vínnej révy (original hnedá kôra,- v Európe nezohnať!), alebo drôt obaľovaný česanou kôrou (prírodnej alebo zelenej farby). Dnes mám urobené 4 rôzne typy do vlasov a 2 typy kytička na ruku pre družičku (teda 2 série- venček a náramok). Som výtvarníčka a každý kus je originál, aj keby som chcela urobiť taký istý - vždy bude len podobný. Na Slovensku a pokiaľ viem som jediná, ktorá z tohto materiálu vyrába ozdoby do vlasov. A dokážem vyrobiť aj takú čo ste uviedla na obrázku. A bohužiaľ, samozrejme lacné to nie je (no ani príliš drahé). Materiál a náročnosť. Ale nádhera. Napokon svadba je naozaj výnimočná udalosť. Pokiaľ chcete pošlem Vám foto. Príjemný deň, Feketeová.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Originálne a krásne venčeky do vlasov na Slovensku pozri na www.galavencek.inac.sk. Sú skutočne prekrásne. :)
Odpovedať
ja tiež vyrábam čelenky ;-) viac nájdete tu: https://www.facebook.com/FreckledHand...
Odpovedať
ja by som zase potrebovala ciby niekto vedel vyrobit podobne kvetinky do vlasov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?