Máte skúsenosti s nátačkami "Magic Leverag"?

Profilova fotka
Mam dost tazke vlasy a vlny mi s obycajnou kulmou zachvilku spadnu. vyskusali ste uz tieto natacky?chcem si ich kupit,ale neviem ci to ma zmysel.. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem či funguje ale niekde som čítala že musíš pozerať hlavne aké su dlhé lebo ak máš dlhé vlasy ta ti tie kratke budu na ........ . Ja som si chcela kupiť na jednej stránake boli za 5 niečo ale boli to tie na kratke vlasy chvala bohu som to skoro zbadala. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ich mam...dost zle sa davaju a strasne sklbu a vytrhavaju vlasy, musi to byt na hlave celu vecnost...je to naprd ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ich mam tiez...som sa uz naucila si ich nasadzovat tak, aby som sa nekvakala...jasne,ze neplati,ze staci ich mat na hlave 15 minut...ja ich mavam tak 3-4 hodiny, kym mi vlasy normalne nevyschnu,alebo 45 minut, ked ich fenujem...vlny su ale inak velmi pekne...ked si ich riadne zafixujem,tak mi vydrzia aj na druhy den...a jasne treba davat pozor na aku dlzku...mam vlasy tak pod lopatky a tie najdlhsie su mi akurat ;)
Odpovedať
Podla mna, ak mas tazke vlasy, tak Ti nevydrzia kucery hoc s cim ich natocis... Poznam pripady, ze ani trvala nedrzi... Proste ked su vlasy tazke, nie je co riesit... Keby Ti maly kucery drzat, tak ti stacia hociake natacky, ak ich potom zafixujes lakom...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?