Mám mastné vlasy

..ahojky dievčence....mám jeden problém....každý deň si musím umývať vlasy,pretože sa nemôžem ukázať na ulici až si ich neumyjem....strašne rýchlo ich mám také mastné,ozaj škaredé a až si ich po umytí rozčesávam,tak mi nenormálne vypadávajú...neuveriteľné niečo..používam aj balzam....neviem čo mám robiť..zmeniť šampón?...nemáte nejaký recept alebo niečo po čom si ich nebudem musieť umývať každý deň? ... nie žeby som bola lenivá,to vôbec,len si myslím,že sa dosť ničia keď si ich umývam každý deň...a mám ich strašne riedke...poraďte prosím ... Ďakujem .. :-)
moze ti ich mastit prave ten balzam, ale aj nevhodny typ samponu... uplne zmen znacku, skus obycajny detsky sampon a ziadne fenovanie ci rozcesavanie mokrych vlasov... padat ti mozu aj z prehnanej starostlivosti, ci z laku a inych vlasovych pripravkov ;)
ahoj, ano môže ti ich mastniť aj ten balzam..aký používaš? dávaj si málo balzamu, úplne zmeň značku, vyber si šampon na mastné vlasy. Ešte ja si umývam teplou vodou a na koniec ich opláchnem takou chladnejšou, potom sa mi oveľa viacej lesknú. Mne tiež strašne vypadávali a keď som zmenila šampon tak ako by zázrakom oveľa lepšie. :) .. a ešte jedna rada, čím viac si budeš umývať tým mastnejšie budeš mať vlasy.. ak budeš niekedy sama doma viac ako deň tak si skús neumývať.. ak vydržíš tri dni a potom si umyješ, uvidíš, že ti vydržia po umytí dlhšie.. aspon mne to pomohlo. Nie je to o lenivosti, ale o tom, že to naozaj vláskom škodí.
Profilova fotka
suhlasim s dievcatami, chce to uplne jemny sampon a vlasy nezatazovat..
@kali23 @monika_janko @laleeta ............ Ďakujem holky...ja používam head and shoulders a elseve ako balzam...ale skúsim to s detským šampónom...keď som doma,tak si vlasy neumývam až keď musím niekam ísť...ale ja momentálne žijem na Cypre a som každý deň v práci,takže si nemôžem veľmi neumývať vlasy....ale už len 2 mesiace a nebudem sa musieť vlasy umývať aj týždeň,lebo budem len doma....už len kvoli tým mojím vlasom čakám kedy skončím v práci,nech ich toľko netrápim....nechcem byť plešatá nevesta :D .... Ďakujem dievčence moje... a Šťastný nový rok :o)
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
na mastne vlasyje dobry odvar z rumanceku http://www.predajbylin.sk/rumancek_kv...
@stankarobko Ahoj, ja som tiez na Cypre a posledne mesiace som mala rovnaky problem ako ty. Myslim ze to moze byt aj tvrdou vodou, kt. je na Cypre. Head and shoulders je skor na lupiny, preto sa ti mozno viac mastia. Ja som vyskusala viacero samponov z lekarne a nakoniec som vyskusala Dove repair therapy aj sampon aj kondicioner, a je fakt dobry, vlasy maju omnoho lepsiu kvalitu a lahsie sa rozcesavaju. Snad som trosku pomohla :)
ahoj, moja sestra mala tiez tento problem. Nenormalne sa jej mastnili vlasy. Nakoniec jej v lekarni poradili sampon na mastne vlasy od Biodermy, Node G a k tomu vitaminovy pripravok Node Oral. Zmenu bolo vidiet hned. Vyber samponu je velmi dolezity. Urcite ho zmen aj ten balzam. Inak ja som si tiez kupila tie tabletky a perfektne mi spevneli nechty. :-)
ja ti mozem poradit len jedno, a uz som to tu niekolko krat pisala. ja som mala extremne mastne vlasy, mam aj matnejsiu pokozku. denno denne som si musela umyvat hlavu. raz ma v kadernictve zobrala ina koloristka, ako moja zvycajna a tato mi urobila diagnostiku vlasov. a skonstatovala, ze mam otrasne suche vlasy. sice pri pokozke mastne, ale inak suche. odporucila mi pouzivat kozmetiku na suche vlasy, masky na suche vlasy, a teraz, asi 8 mesiacov po tej zlomovej navsteve salona mozem povedat len jedno - vlasky si umyvam tak raz za 3-4 dni a nedam dopustit. je to paradox, ze mi pomaha prave kozmetika na suche vlasy - redken a BC bonacure :-)
@swarovski ked som si precitala tvoju skusenost,potesila som sa.Bola som minule u kadernicky a ja jej hovorim ze mam hrozne mastne vlasy.Ona mi povedala ze to len pokozka je mastna,vlasy mam hrozne suchu.Ale diagnostiku mi nerobila.Tak som vyskusala od elseve sampon aj balzam na suche vlasy a od vtedy hroza hrozna :-( .Mam ich ovela mastnejsie ako predtym.Po umyti citim,akoby boli hned mastne.Tak teraz neviem ci mam vyskusat iny druh samponu na suche vlasy alebo co.Kolko stala ta diagnostika?Lebo co som kukala na nete,bolo to okolo 60eur a to je dost
@nanika09 vies co, mne to urobila len tak, ked skumala stav vlasov, proste automaticky. ja som o to neziadala :-) ked som zmenila sampony a celkovo vlasovu kozmetiku, presla som na kvalitnejsie znacky, dovtedy som tiez pouzivala bezne dostupne zalezitosti. ale fakt teraz nedam dopustit. absolutne sa mi zmenila kvalita vlasov, su jemnejsie, nemastia sa a hlavne vyzeraju zdravsie. aj teraz ked som bola u stylsistky, ohladom svadby, tak ma pochvalila, ake mam zdrave vlasy. takze rozhodne by som nevahala najst tu spravnu vlasovu kozmetiku a investovat do nej :-)
@swarovski a tie co pouzivas kde kupujes?Vyskusala si aj viacej druhov alebo ti rovno pomohli tieto
@nanika09 ako kedy, niekedy si BC bonacure kupim v salone, inokedy si objednam cez net, redken len cez net... :-)
Článok sa načítava...
@megan57 ..ahojky..Ďakujem krásne..skúsim to...my sme sa už vrátili domov a tiež som zato,že to mohlo byť tou vodou,ale vieš čo si aj myslím,že tiež k tomu prispel stres...odkedy som doma...stačí,že si vlasy umyjem každý druhý deň...ako nie je to veľká sláva,ale pre mňa je to úspech :-D ale ten Dove určite skúsim..Ďakujem ;-)
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/m...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?