Korunka, závoj a živé kvety vo vlasoch

Mali ste niektora tuto kombinaciu?Alebo kde by som nasla fotky takych lookov-najlepsie s rozpustenymi vlasmi ;-)?Dakujem :-)
Odpovedať
jasom mala korunku a zavoj, zivy kvet až po polnoci :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala biele frezie vo vlasoch a zavoj. Korunku nie, myslim, ze je dobre mat bud korunku alebo kvety, oboje je asi uz prehnane. Ale nemala som rozpustene vlasy, tak neviem, ci ti to pomohlo... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala kvetovanu tiaru a 5m dlhy zavoj. na poslednu chvilu som sa ale rozhodla vlasy vypnut dohora koli teplu. foto mam v albume. ale odporucam ti nasledovne: http://www.sashe.sk/jitkita/moje/kvet...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela mat zavoj a zive orchidei vo vlasoch. Chcela som aj korunku ale to by uz bolo naozaj moc..a vlasy budem mat vypnute.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka Kedysi som Ti posielala foto mojho ucesu s korunkou a zavojom a povodne som chcela aj kvety - ako "vienok", Nakoniec som vsak mala len male kvetinkove vlasenky - velke kvety by sa do takeho ucesu uz nesmestili...Bolo by toho moc. Skor ide o to, ake budes mat jednotlive kompovennty - pri vacsej korunke by som kvety neriesila a opacne. Mozno pri minimalistickom rieseni korunky i kvetov, by sa to dalo skombinovat. Zavisi od sposobu vrstvenia vlasov - k niettorym typom a nehodia korunky, k nietkorym sa nehodia kvety. Skus vygooglit obrazky ucesu, ktory by sa Ti pacil a podla toho uz posudis, aky doplnok sa k tomu hodi.
Odpovedať
Profilova fotka
@monikafialka už sama korunka je "pase"L a nie to ešte zavoj a kvety..nemyslim to v zlom, ale nie je to dobra kombinacia..bud alebo... :-|
Odpovedať
Tieto tri veci spolu je podla mna brutalna kombinacia. Ja osobne by som vynechala korunku. Ale k otazke - myslim, ze ziadne taketo obrazky som nevidela, zvycajne sa pouziju bud kvety, alebo zavoj..malokedy spolu. Aj korunka + kvety je podla mna prilis.
Odpovedať
Toto je jedina fotka ktoru som nasla, no chyba tam este zavoj;o) Tych kvietkov by vsak urcite mohlo byt menej ;-) Mne sa to paci hmm..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tiež iba korunku a závoj kvietky som nechcela, bolo by to asi už moc prečačkané :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že keď si dáš aj korunku, aj závoj, aj kvety, že to už bude gýčové... Menej je niekedy ozaj viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?