Hľadám kaderníčku v Londýne

Profilova fotka
Ahojte baby, idem sestre do Londyna na svadbu v septembri a chcem sa opytat, ci neviete poradit nejaku sikovnu a lacnejsiu kadernicku na ucesanie (nechcem platit 50 EUR - dufam, ze existuje aj lacnejsia verzia). Segra nevesta bude mat kamosku co ju bude licit aj cesat ale v hoteli rano a ja sa tam nedostanem, kedze mam 2 male deti so sebou, takze musim nachystat aj tie. Hladam nejaku Slovensku/cesku (no nemusi byt), ktora by mozno prisla ucesat k segre na byt alebo ak by to bolo blizko....Ak nic, tak sa jednoducho musim pokusit o uces sama :-p . Dakujem vopred
Odpovedať
Profilova fotka
@hrinka Zijem v UK uz niekolko rokov a tak ti mozem z vlastnych skusenosti povedat, ze 50 ero na nase pomery za kadernicku je dost malo. Ak najdes niekoho za tie peniaze v Londyne, tak by si si mala gratulovat. A ak sa ti to vidi vela, tak si zacni nacvicovat cesanie.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem velmi pekne..uvidim ci nieco vymyslim :-)
Odpovedať
@hrinka ak Ti mozem poradit, ak sa budes bukovat u kadernicky, nehovor, ze ide o uces na svadbu, inak zaplatis ovela viac.Jednoduche vyfukanie a upravenie ucesu ta moze vyjst aj na £20.Pravdaze zavisi to tiez od oblasti Londyna, v ktorej sa nachadzas.Ak by si mala zaujem len o slovensku/cesku kadernicku, skus pozriet pohyby.co.uk, ponuka sluzien je tam siroka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak v prvom rade by ti mala poradit tvoja sestra - vsak ona tam predsa zije...Londyn nie je Blava, je to obrovske mesto, ako maju vediet uzivatelky, v ktorej casti tvoja sestra zije? A popravde, aby niekto cestoval vyse hodiny tam a naspat kvoli ucesu - no neviem, kto by bol natolko ochotny. Drzim palce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ak by sestre trebalo dobru hudbu, mozem poradit, viem aj o slovenskej ludovke..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?