Čo urobiť s veľmi riedkymi vlasmi?

Kocky, poradte ak mate nejaka skusenost - co sa da vykuzlit na hlave s jemnych a riedkych vlaskov? Za tipy vam budem veeelmi vdacna! :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozri moje fotky...mám rovnaký problém ;-)
Odpovedať
Ahoj, mas kratsie alebo dlhsie vlasky? Ak dlhsie navrhujem ich zahustin clip- in priceskami. U mna to zafungovalo na 100 percent :-) , tiez mam riedke vlasy.
Odpovedať
Profilova fotka
príčesky alebo hubka do vlasov :) 80% účesov sa tým prilepšuje :)
Odpovedať
Ahojte slečinky. Prosím vás nemá tu niekto skúsenosť s užívaním forcapilu aj pri poruchách štítnej žľazy? Mám ju už asi od osemnástky a teraz rok pred svadbou som tiež zatúžila po hustejších vlasoch, len neviem či to zaberá aj pri niečom takomto...ak sa tvoja svadba už blíži tak jednoznačne clip-in príčesky, s nimi sa dá vykúzliť všetko...len škoda že je to na každodenné nosenie prplačka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Himalaya sampon, kondicioner, olej.... Zaberie na 100%. Skoda len, ze som ich nemala uz pred svadbou.... Moje fotky by boli 1000x krajsie...:-(
Odpovedať
ano tiez odporucam clip iny..su vyborne obzvlast na prileztostne akcie..ja mam huste vlasy, tak som ich nepouzila i ked osm si ich pre istotu kupila, lebo mi po porode dost padali. Vyzera to prirodzene a je to velmi lahka manipulacia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
maykaaa ja mám poruchu štítnej žľazy a Forcapil užívam aj napriek tomu. začala som síce len druhý mesiac, ale vidím isté zlepšenie, že sa mi vlásky tak nelámu a sú posilnené. mne sa zvykli zlomiť a potom som vyzerala ako otrhané kura. vyskúšaj, nie je to drahé riešenie problému a vitamínmi nič nepokazíš :)
Odpovedať
ja beriem tiež forcapil a nemyslím, že to má nejaké zdravotné obmedzenia, dokonca aj dojčiace ženy to môžu spokojne brať takže no stress :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?