Čo robiť, aby vlasy nezmastneli počas tancovania?

ahojte, tak uz par dni rozmyslam nad tym, ze chcem uces z rozpustenych vlasov na svadbu, lebo tie na mne vyzeraju najlepsie, ale zaroven sa chcem bavit az do rana a tancovat vkuse. Skratka si to chcem uzit :) No ale co s vlasmi? Rozpustenymi? Ked sa spotim, bude to na nich vidno... Existuje na to nieco? Nieco take, ze by som si len odbehla na wc sa upravit a tam by som si trocha aj ozivila vlasy? Alebo si ich mam dat potom po polnoci do gumicky?... :-|
Odpovedať
skus suchy sampon...nastriekas, chvilu nechas posobit a vyceses. ja mam kazdy den mastne vlasy a ked nestiham umyt riade samponom, pouzivam suchy sampon. zatial ma nesklamal. a je to dobre, ak potrebujes este jeden den udrzat vlasy :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ale na suchy sampon bacha pri tmavych vlasoch, mozno pre blond a svetlo-hnede vlasy je to fajn, ale ja som skusala na svoje tmavo-hnede a sice to odmasti, ale kedze je to v podstate druh bieleho pudru, vlasy ziskaju dost skaredy sedivy nadych. Ak niekto vie o suchom sampone na tmave vlasy, tak som same oko :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?