Aký účes sa hodí k španielskemu závoju?

Ahojte nevestičky ;-) poradili by ste mi prosím aký účes by sa hodil k španielskemu závoju? Ďakujem Vám ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Niekde som uz tuto temu videla a nezda sa mi, ze by to bolo nejako davno. Ono zalezi aka si vysoka. ak si chudsia a vyssia tak by sa ti podla mna hodili len take jemne vlnky ale bo mozno aj zapleteny cop na bok. Ak si nizsia tak by som asi volila drdol, aby ta to opticky vynieslo troska do vysky. Tak by sa to aspon teda pacilo mne :-D
Odpovedať
@jarmilajahodka som nižšia trošičku :-D pevnejšia :-D :-D :-D ale môj predmanžel x-) je vyšší o dosť. Tiež som uvažovala nad drdolom tak ďakujem za názor :) len potom keď dám dole závoj zvažujem či živý kvet do vlasov, alebo nejakú zaujímavú čelenku, či? nebude to moc prehnané?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak potom podla tvojho opisu bude asi najlepsou volbou ten drdol. Troska ta to povytiahne do vysky a budes hned aj inak vyzerat. No dala by som k tomu aj nejaku tu celenku ako ti pisala @simusenla vyssie.To by ta tak troska vysperkovalo a dodalo by to tomu zavoju taky vacsi smrnc. Neboj sa ty nic budes aj tak krasna a neprehliadnutelna.
Odpovedať
@jannilka jeeej Ďakujem baby vy ste tu úplne, že super :) ďakujem za rady ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj si sa pre nejaky ten uces uz rozhodla. Mne by sa tam tiez asi najviac hodil ten drdol. Ci si uz vyskoka aleno nizka. Ten je taky elegantny a podla mna sa hodi kazdej zene. Ten by so zavojom mohlol tak najviac a najlepsie pasovat. Tak ale som rada, ze som sa tu s niektorymi babami na tom zhodla a snad sme ti teda aj pomohli.
Odpovedať
@jarunka11 ahoj no už som stotožnená s drdolom, ale zase rozmýšľam či popolnoci, keď dám dole závoj si mám dať čelenku, korunku, alebo živé kvety.... čo mi poradíte? inak ďakujem za názor :)
Odpovedať
Hmm tak ja by som zvolila zive kvety. Je to teraz celkom in a keby mam taku moznost tak by som zvolila je. No ak sa bojis, aby ti kvietky nezvadli, tak by som sla mozno aj do celenky. Nieco by si to veru pytalo, ak si das zavoj dole. Aby to neostalo take hole cele. Ale tak zas na druhej strane, kym si ho das dole mozno by uz ani nic nebolo treba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?