Aký svadobný účes pre krátke vlasy?

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám krátke vlasy a vôbec netuším, čo by sa s nimi dalo urobiť. Moja kaderníčka mi poradila, aby som si namiesto závoja dala do vlasov nejakú malú ozdôbku (len neviem akú) a v svadobke mi stále nútia pre zmenu závoj s nejakou čelenkou, len to si nejak neviem predstaviť, lebo moje vlasy sú veľmi jemné a riedke, no skrátka des. Neviete mi poradiť? krátke
Odpovedať
Ahoj, tak tú kaderníčku nepočúvaj. Ak je vláskov málo, dávajú sa príčesky (clip in) a držia aj na úplne jemných vlasoch a dobrá kaderníčka vie ako ich pripevniť aby nespadli. Tiež sa vlasy zhusťujú takými príčeskami. Tak môžeš mať už viac možností na účes a tak isto aj závoj na nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
AHOJ i VKA, tak ja ako vidis mam tiez dost kratke vlasy a ja si nebudem davat zavoj,mam dost velke saty tak bez zavoja a tiez neviem co si dam do vlasov,,,najprv som rozmyslala ze celenku ale asi to spravim tak ze si dam pekny nahrdelnik a na vlasy si nedam nic, aby toho nebolo vela :-) ale neviem sa rozhodnut- casu mam este dost
Odpovedať
...a co dat nejaky kvietok do vlasov - taky ako budete mat v kyticke? Svagrina to tak mala a vyzeralo to fakt pekne...
Odpovedať
@i_vka ja by som to skúsila bez závoja, krátky účes môže byť zaujímavý aj sám o sebe - tak popros kaderníčku, nech vykúzli nejaký pekný účes. Možno by som skúsila nejaký ten živý kvietok, aký bude v kytičke ako píše @ivkapalko :-). Mne sa krátke vlasy so závojom nepáčia, ale keď sa vydávala moja suseda, tak jej prichytila kaderníčka závoj tak, že to vyzeralo akoby mala dlhé vlasy a spravený výčes. Je to tvoja voľba, ja sa ale prikláňam k nezávojovej variante :).
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkapalko kvietok je super podla mna, aj ja som :-| o tom rozmyslala, len neviem ako to tam pripnut
Odpovedať
@lucia2203 tusim to mala prichytene normalne sponkami....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som si urcite nedala zavoj,skor nejaku ozdobu do vlaskov,alebo jemne kamienky,kadernicky uz vedia hadam ako to maju prichytit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@i_vka ja mam tiez tuto istu dilemu.... kratke vlasy.... no asi to budem riesit celenkou s kvetom...alebo kvetom samotnym ale zavoj nie lebo to je na kratkych vlasoch nepekne... zober to z tej lepsej stranky,,, budeme vyninky s kratkymi vlasami...vzdy su krasne dlhovlase...no tak co extreeem nie??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?