Ako prekryť fialovú farbu vlasov?

Pred 2 mesiacmi mi kadernicka prefarbila vlasy na fialovo. Nepacila sa mi ta farba a tak dnes som k nej zasla znova. Odmietla mi ich odfarbit peroxidom, ze iba na moju zodpovednost. To som nechcela ani ja znicit si moje pekne vlasy. Naniesla mi hnedu farbu ale neprekrylo mi to dobre. Na slnku prekvita fialova. Ako prekryt fialovu? Da sa to vobec? Chcem naspat moje vlasky ;-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
treba ich ešte raz zafarbiť :-) väčšinou druhé farbenie chytí lepšie :-) vlastná skúsenosť ;-)
Odpovedať
@9majusska mam pred svadbou a strasne mi lepi ze budem jak zebra :-| nechcem hned davat druhu farbu pockam kym pojdem na Sk, bola som hlupa, ze som si farbila vo februari :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som si dávala hneď keď nechytila jedna, druhú a prekrylo mi to perfektne :-) ale určite aj keď počkáš, tak druhá chytí lepšie ;-) neboj do svadby to bude v pohode :-)
Odpovedať
@9majusska dakujem trosku som sa uspokojila
Odpovedať
@irin12 A kde si? Ja som v GB a tu maju taku farbu(alebo co to je),ze ti to stiahne farbu, smrdi to teda strasne,ale mne to stiahlo tmavohnedu s cervenou v pohode a potom som to nafarbila samponom,aby sa to zjednotilo a super. Nie je to peroxid a mozno to maju aj na SK, len treba obehat obchody ;-)
Odpovedať
@murinko60 ja som tiez v GB
Odpovedať
@irin12 no super, ten ''odfarbovac'' maju v sainsburys, zajtra ti mozem vecer pozriet presny nazov ;-) Inak sa mi zda,ze baby tu uz o tom pisali niekde. pockaj, pohladam ;-)
Odpovedať
@irin12 http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/c... tu mrkni ;-) B4 colour remover sa to vola ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?