Vysoké podpätky. Mám skúsiť drahšie alebo na platforme?

ahojte kocky. dufam ze podobna tema sa nevyskytla takze ja by som vas rada poprosila o radu. Ide o to ze sa mi velmi pacia topanky na vysokych opatkoch ale je pre mna utrpenie v nich chodit. Niezeby som nevedela jednoducho ma priserne bolia a palia nohy :( kamosky ktore nosia casto vravia ze si jednoducho zvykli lenze aj ja ked sa zatnem a zoberiem a vravim si ze budem nosit aj keby co bolo tak si potom premyslim ci mi ta bolest stoji za to!:) mam par kuskov ale su z kategorie lacnejsich (do 30 eur) takze otazka znie: su drahsie pohodlnejsie, alebo mam skusit na platforme? neviem... a chcela by som sa opytat ci ste skusali a ci vam pomohli tie vankusiky party feet od scholl?dakujem ;-)
Odpovedať
ahojky, no topanky na podpetku nemusia byt drahsie, aby sa v nich lepsie chodilo. ale je dolezite aby mali mekku petu a netlacili ta pri chodeni. ja nosievam velmi rada topanky na vysokom podpetku, ale nohy ma nebolia iba v niektorych, resp. iba v niektorych vydrzim cely den. inak dost aj pomahaju spravne silonky. kup si take co poriadne stahuju, resp. co su proti krcovym zilam. tie su velmi dobre na zacatie chodenia na vysokych podpetkoch. a je pravda, ze casom si zvyknej na bolest, ale skor na jemnu. takze ak ta moc bolia nohy skus ine boticky, inu znacku, iny strih. urcite najdes nejake co ti sadnu a su na vysokom.
Odpovedať
sissi - pozri, zober si co mas rada a co je tebe pohodlne, ja som mala lodicky na podpadkoch, inak som si to nevedela ani predstavit, prentancovala som v nich do rana bez vyzutia, boli super - pohodlne, ale je to sila zvyku. :-D Takze pokial nie si zvyknuta, ani drahsie nekupuj, zbytocne podla mna. Ked mas rada platformu, zober si na platforme, ak mas rada nizsie, alebo uplne nizke, tak nevahaj ;--) Vobec sa nemusis bat, hlavne ze sa budes citit dobre a uzijes si to, to je dolezite ! ;-)
Odpovedať
aj tie vankusiky trosku zaberaju, ale nie je to vzdy tak... ja ked mam uplne vysoke opatky +/- 10 cm, tak citim po dlhom chodeni nie bolest v patach, ale je to na tom jemnom mieste chodidla, medzi prstami a patou...niekedy je to presne pod palcom na chodidlach... zavisi od typu topanky a vyske opatku. Takze tak.. ;-)
Odpovedať
no vidim ze niesom jedina koho tak bolia nohy :D presne tu bolest myslim, ked mam na takom 10 cm tak uplne ma pali spodok noh ze sa to velmi vydrzat neda cize preto som sa aj pytala na tie vankusiky ci aspon troska pomozu, ci sa oplati investovat.. a som zvedava ako to bude na svadbe kedze ja mam 160 cm a priatel 190 a tam tie opatky budu nevyhnutne, asi ;-)
Odpovedať
ahojte. ja patrim ktym, ktori najradsej nosia bezpodpatkove boticky, takze na vysoke topanocky nie som zvyknuta. moja skusenost je taka, ze sa do takychto (aj inych :)) topanociek rozhodne oplati investovat. svadobne (8cm) boli uplne ako papucky, tak krasne makke a pohodlne. vobec ma neboleli nohy a vydrzala som v nich cely den az do rana.na "normalne nosenie" mam jedny 10cm. su to celokozene lodicky a su uzasne. akurat ked dlho stojim, tak miz toho 10cm uhlu trpnu prsty na nohe, ale inak na chodenie su pohodlne.
Odpovedať
sissinka: ja nosim vysoke topanky stale, ja prave ze bez topanok, kde nie je podpatok sa idem prizabit. na mojej svadbe som mala lodicky z 11cm podpatkom, naboso bez silioniek a mala som ich od 9 rana do pol noci. Vobec ma neboleli nohy ale tak o pol noci po tolkom tancovani som uz pocitovala palenie na spodku nohy a tak som sa prezula do taktiez vysokych topanok, ale s vyplnenou patou (wedges) Ked si budes kupovat take vysoke lodicky, tak nebudu ta az tak boliet respektivne palit spodok noh, ked v predu ta podrazka bude tiez trosku vyssia ako napriklad takyto styl tu na tejto stranke.....ked budes mat moc vysoky podpatok a v predu velmi nizko, tak to vtedy tak velmi palia nohy, lebo mas nohu moc naklonenu ;-) http://www.amazon.co.uk/Garage-Shoes-...
Odpovedať
no presne to som myslela ze ak budu mat predok vyssi (kvazi platforma) tak ze by az taky slkz nohy nemal byt teoreticky by to malo byt pohodlnejsie :) ...ale ak mam pravdu povedat neviem take nasjt hladam nieco take v ciernom http://www.amazon.co.uk/Garage-Shoes-... ale v obchodoch maju uz cizmicky :-S ak je niekto z ke nevie poradit nejyk fajn obchodik lebo dost som ich uz na hlavnej presla a nic :(
Odpovedať
a este jedna otazkocka, myslite si ze hrubka opatku zavazi pri pohodlnosti, resp. pri zatazeni? lebbo mne sa zda ze tie s hrubsim opatkom si troska viac choditelne ;)
Odpovedať
ak su topanky pohodlne,tak by Ta velmi nohy nemali boliet.Ale je pravda,ze je to tiez dost o zvyku.Pokial nie si zvyknuta na vysoke podpetky,tak si ich urcite vo svadobny den nedavaj.Moze Ti to dost zneprijemnit jeden z naj dni Tvojho zivota. a podla mna to hrubky opatku nezavisi,skor od makkosti a pohdlnosti.Teda aspon u mna :-)
Odpovedať
prave pozeram vase albumy a lucirella tak topanocky jimmy choo len tisko zavidim urcite museli byt krasne a aj tie co ma monika v albume sa mi velmi pacia a vyzeraju dost pohodlne, ja som vcera chodila po obchodoch a pozerala vystelky v topankach ale vsetky sa mi zdali velmi tvrde :( zmrzlinka: na opatky niesom zvyknuta ale nejake riesenie uz budem musiet najst. bud si vezmem vysoke a prezujem sa alebo si zaobstaram chodule :D
Odpovedať
tak Ti asi neostave nic ine len si nejaku kupit a zvyknut si ne a na chodenie v nich :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?