Topánky s podpätkom 9 cm a po prvom tanci balerínky

Ahojte, možno banalita - ale predsa len sa zamýšlam - saty mi upravujú na mieru prinesiem si topanky - 9cm vys. podpadtok - upravia mi ich po prvom tanci si chcem dať balerniky pdpatok 0 takze klesnem asi tak o 8 cm:) nebudem šuchať šaty ako sa to rieši toto? kočky čo ste po svadbe dajte info
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mna to vsetky riesia tak, ze bud si zvol taky opatok,aby tam nebol taky skok, teda nejakych 5 cm maximalne, alebo sa niektore nevesty neprezuvaju, asi sa s tym inak neda robit nic :-| mna to tiez napadlo, lebo som chcela saty, ktore mi neskratia, takze si supnem opatky a bude , lenze v takych platformach nevydrzim do rana, cize musim najst saty take,aby tam nebol velky rozdiel a dali sa nosit aj pri opatkoch,aj pri balerinach, pripadne ak mas opatok cca 5 cm, nemyslim, ze sa v tom neda nevydrzat do rana, takze asi tak ;-)
Odpovedať
@olliviaa ja vôbec nie som podpadkový typ vieš stale len baleriny nevydrzim od rana fotenie - obrat - a do polnoci vysoké....a zase nechcem balerínky lebo to nem také elegantné:) musím to ešte premysliet:)
Odpovedať
@novakova2000 budes si suchat saty o tych 9cm ;-) logicky :-N :-D a co tak balerinky s nizuckym opatkom? tie co som ja objavila su tak riesene..len som sa k nim este nedopracovala :-N :-D :-D
Odpovedať
@novakova2000 kuken zi :D sem http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob... taky sposob nejaky.. podla mna su elegantne a pritom nizke... ;-)
Odpovedať
@katmi moja ja som skôr našla iné ti pošlem to správy - potrebujem ivory alebo krémové :) poslem ti linky oboch:)
Odpovedať
@novakova2000 tie nizke su super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja musím mať tiež topánky, no s 12cm opätkom. Kvôli šatám. Neviem síce ako to vydržím, no topánky som si už kúpila a majú dosť pevný podpätok, tak hádam dáko to zvládnem.
Odpovedať
@katmi tak som rada, ze sa ti páčia:)
Odpovedať
@sylvial uff sylvinka to ja by som nezvládla:) max do prvého tanca:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?