Modré svadobné šaty. Aké sa k nim hodia topánky?

Poradte budem mat modre svadobne saty. Ake sa k nim hodia topanky?
Odpovedať
kedze su svadobne mohli by byt biele s modrou - podobnou ako topanky
Odpovedať
dnes som prezrela par obchodov s obuvou vBA, no velky vyber modrych topanok nebol. MAm jedny biele topanky,no saty budu cisto modre, tak som rozmyslala, ze ak by bola kytica biela, ozdoby (nausnice, nahrdelnik) biele, ci by biele topanky velmi kricali:))))ň
Odpovedať
modra je prilis vseobecny pojem ;-) svetlomodre? tmavomodre? nieco medzi tym? kazdopadne k svetlomodrym kludne biele topanky, k tmavomodrym neviem, to treba pozriet, prirovnat, k tym by som dala potom radsej cierne topanky, ale tipujem, ze svetlomodre budu satky ;-) este sa da urobit tak, ak mas nahodou site saty, ze si nechas z tej latky a das si nou potiahnut topanocky, tak to bude uplne tip-top ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ajab - idealne by bolo, keby si si vlozila foto siat, o ktorych pises, do svojho albumu ... mozno by sa hodili biele, bezove, smotane, cierne? Tazko povedat, ked nevidime farbu siat ...
Odpovedať
ahojte, dakujem za tipy. Saty sa mi len siju, davam si totiz nacas:))) latka je nieco medzi svetlunkomodrou a trosku tmavsou. Budu to take jednoduchsie satky, pretoze som v 7. mesiaci a preto sa mi aj tak neskoro siju. Ale na vrchu je taka cipkovana latka s flitrami a spodna cast satenova:)))) Tak ani kremovymi by som nic nepokazila?
Odpovedať
alebo strieborne topanky
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna napadli tie strieborne topanky :)))
Odpovedať
aj nad striebornymi som rozmyslala, no chcela by som ich potom este vyuzit aj na bezne nosenie, tak zatial vyhravaju maslove:))))
Odpovedať
hmmm... maslove k modrym satam... neviem si to moc predstavit. nekricalo by to? podla mna strieborne su OK. Aj je z nich velky vyber v obchodoch. A zalezi potom od modelu, ale vacsina z nich je nositelna aj po svadbe :-)
Odpovedať
asi budem musiet ist do mesta a porozmyslat...musim najst nejake pekne a pohodlne na moje opuchajuce nohy. Kde maju dobry vyber?
Odpovedať
ajab, ja mam strieborne topanky a planujem ich nosit aj po svadbe. tiez si myslim, ze tie by sa asi hodili najviac. ak k tomu pridas este nejaky iny strieborny doplnok, napr. kabelku, tak to bude uplne super. vo vybere Ti neporadim, ale ked som si kupovala v nitre, tam bol siroky a dobry vyber a bolo z coho, ci uz sandalky alebo s plnou spicou, ci uz vysokansky opatok, stredny alebo len taky nizucky.... tak si myslim, ze v blave by si nemala mat problem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A nejake modre sandale by sa nenasli? Podla mna urcite a tie mozes nosit aj bezne k rifliam. Alebo len s nejakymi modrymi kamienkami, resp. modres bielymi kamienkami. Podla mna by si take urcite nasla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ajab, ja tiez hlasujem za strieborne sandalky... hodia sa k modrej, nozky ta nebudu tlacit a su fakt nositelne aj po svadbe, nie len na slavnostne prilezitosti ;-)
Odpovedať
a potom strieborne doplnky (nausnice, nahrdelnik). Niekde sa pise, ze sandalky nie su vhodne na svadbu, niekde , ze ano...tak si kazdy ma asi vybrat:)))) Ale ved su aj s otvorenou aj uzavretou spicou:))))
Odpovedať
Profilova fotka
ked mas na cipke flitriky, tak strieborne topanocky budu ako uliate ;-) a tym co sa pise co sa hodi a nehodi sa netrap, urob si podla seba 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ja zasa hlasujem za modre ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?