Kde kúpim pekné fialové topánky?

Kde zozeniem pekne fialove topanky?????
Odpovedať
@miruska17 www. milujemtopanky.sk, ebay.co.uk... všeelikde :)
Odpovedať
Farby sú práve teraz v tejto sezóne v móde, ja keď chodím po nákupných centrách, furt len farebné lodičky a podobne vidím. Určite aj fialové sa nájdu. Záleží však, čo považuješ za pekné.
Odpovedať
@kazunomiya som chodila uz po centrach a vsetky mozne farby boli len nie fialove :-(
Odpovedať
@miruska17 vazne? to by mi nenapadlo, ze nebudu... Potom asi fakt treba pozerat na nete. Ale keby som niekde videla, dam vediet. Inak tradicne ma farebne topanky v sirokej skale Danea, len teda tie sa mi nepacia, tak pre mna by nesplnali tu podmienku ze pekne. Aku fialovu mas na mysli? Fialova ma asi tak milion odtienov ;)
Odpovedať
@kazunomiya hej vazne ved uz som zufala z toho uz rozmyslam ze budem hladat nejaku inu farbu.chcela by som taku vyraznu fialovu ale nie moc tmavu aby nevyzerali jak cierne a este ani na moc vysokom podpatku.uz aj na nete som pozerala a nic.ked niekde najdes nieco tak mi skus dat vediet dakujem :-)
Odpovedať
@miruska17 je ešte jedna možnosť, o ktorej viem, ale tá je strašne drahá, to jedine, ak by si nevedela bez fialových topánok žiť. Rainbow Club je značka, ktorá poskytuje takú službu, že ti nafarbí topánky (tie od nich) na akúkoľvek farbu, akú si povieš.. len tie topánky samotné sú dosť drahé, ja mám od nich svadobné a potom si ich asi dám zafarbiť a budem používať ako plesové. No idem sa ti popozerať ešte po internete, či niečo nenájdem :)
Odpovedať
@miruska17 No, Danea má rovno niekoľko fialových medzi lodičkami, pozri sa, či sa ti niečo nezapáči. Posielam obrázok jednych nízkych, čo majú, mne sa zdajú milé, ale možno až takéto nízke nechceš.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes bola v trencianskom Laugariciu a fialovych lodiciek od vymyslu sveta...ako uplne vazne.. :) ja som takto zohanala zelene topanky, teraz uz mam a som s nimi uplne spokojna... :) drzim palce...treba len chodit a hladat
Odpovedať
@kazunomiya nechcem zase taketo nizke a chcem trosku inu fialovu
Odpovedať
@miruska17 tak ono ich tých fialových topánok majú viacero, aj iné typy a v iných odtieňoch fialovej... ale to je len na ukážku, že hádam sa niečo nájde.
Odpovedať
@kazunomiya dufam ze nieco najdem ak nie budem musiet zmenit farbu topanok :-(
Odpovedať
Nenapísala si, akú si predstavuješ cenu, ani aký by to mal byť typ - lodičky, peeptoe, sandálky... nalinkujem ti, čo som našla, možno ti niečo z toho padne do oka :-) http://uk.monsoon.co.uk/view/product/... http://www.houseoffraser.co.uk/Untold... http://www.houseoffraser.co.uk/Phase+... http://www.houseoffraser.co.uk/Untold... http://www.houseoffraser.co.uk/Untold... http://www.houseoffraser.co.uk/Jacque...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte baby, ja taktiez hladam fialove topanocky ... a uz zacinam byt zufala :-( ... no ale este je cas.. necham sa inspirovat ked nieco najdete :-) ja som dnes nasla tieto - su nadherne ale nemaju moju velkost :-( ..tak mozno nieco pre teba miruska17: http://eu.monsoon.co.uk/view/product/...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?