Balerínky na boľavé nôžky - 35 ;)

Profilova fotka
Čaute baby.. kde zoženiem balerínky keď nebudem vládať stáť v svadobných topánkach? Mám 35 nohu a to sa ťažšie hľadá ;) Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus pozriet Harmony dekor.Ma velmi pekne a urobia na zakazku.Ja mam od nich cipkovane baleribky z ozdobou v.36
Odpovedať
@24majka09 to máme rovnaký problém :-) ale aj v balerínkach ťa môže bolieť noha, najmä keď budú úplné rovné, s tenkou podrážkou.. Radšej si zadováž tanečné topánky a vydržíš v nich až do rána :-) vravím to z vlastnej skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
noooo.. svadobné topánky už mám.. keď tak radšej si zadovážim tanečné k popolnočkám a mám vystarané. ďakujem baby za rady ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam niekedy 34 a niekedy 35... ale ja som si na svadbu objednala cez internet :))) riskla som ..ale bola som spokojna :))) ja som mala balerinky cely den az do rana :)))
Odpovedať
Ja som moje balerinky na prezutie nevyuzila ale za to moja mamka bola za nich vdacna:-) a to jej boli o cislo, dva vacsie:-) esteze sa jej hodili biele.
Odpovedať
Profilova fotka
@24majka09 ahoj mne cinako poslal 35tky, budem ich predavat kedze ja mam o niekolko cisiel vacsiu. v bazari mam zas ine, tie mi tiez nesadli, pytala som teda o par cisiel vacsie a poslali o par cisiel mensie od povodnych. ale su presne take iste. mozes kuk
Odpovedať
Profilova fotka
@pulciatko a vies mi dat link odkial si si objednala? @skylarr dakujem velmi pekne ;) no nie su moj styl ;) skoda :/ @lulu123 no mozno ich ani ja nevyuzijem ale tak radsej ich mat ako potom lutovat.. Ale inak ja vacsinou vsade koncim bosaaaa 😂😂😂
Odpovedať
Profilova fotka
@24majka09 http://www.modrykonik.sk/shops/obuv/v... ten link nie je uz asi aktualny ved je to viac ako rok a pol :) ale na modrom konikovi som to riskla :) premerala mi nozku a nakonic to vyslo :)
Odpovedať
@24majka09 tak skú pozrieť na aliexpresse :-) dajú sa tam nájsť celkom pekné :-) ja mám odtiaľ jedny balerínky - gumovky "vtáčie hniezdo" a potom jedny spoločenské smaragdové :-) Aj tak väčšina vecí na SK trhu je odtiaľ, aj tu v bazároch :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?