Aký povrch topánok ste zvolili k šatám?

Profilova fotka
ahojte ženy, mám menší problém a kedže mi v tom môj drahý nepomôže, obraciam sa na Vás. :-p Chcem mať na svadbe krvavo - červené topánky najlepšie na platforme, lebo viem, že v nich vydržím aj desať hodín. Len neviem či zvoliť saténové, lesklé alebo eko semiš, alebo je to jedno. šaty budú klasika biele s čipkou. Poradíte mi ? alebo nejaké svadobné fotky nie s bielymi topánkami ? :-) ďakujem x-)
Odpovedať
ja mám modré, saténové. šaty mám saténové s trochou čipky a organzi, či šifónu či čo to je.
Odpovedať
@maajushka ja som si kúpila na platforme, kožené, aby boli pohodlné. satén sa veľmi nerozťahuje, ale keď je podšitý kožou, malo by to byť lepšie. závisí aj od vnútornej úpravy, ako budú pohodlné. k čipke by sa mi hodila koža alebo semiš. asi lesklé moc nie.. ale zase, závisí aj od strihu topánky niekedy ako to celé ukáže..
Odpovedať
Profilova fotka
@raverka http://maggie.sk/album/list/1/page/al... saty by som chcela tieto, ale furt neviem co bude lepsie...
Odpovedať
@maajushka ono ich asi aj tak nebude vidno. a neviem no, asi jednoduchšie k týmto šatám. a chceš isto červené?
Odpovedať
uaaaa, aká chyba! organzy, samozrejme! to mám za to, že sa často rozčuľujem nad gramatikou niektorých kočiek na tejto stránke :-D @raverka tie druhé sú dokonalé :-)
Odpovedať
je to uplne jedno ;-) musia sa ti pacit a musis sa v nich citit pohodlne aj keby si mala vyjst v nich na Chopok ;-) v ostatnom sa medze nekladu, co sa farby, materialov a stylov tyka. je to len tvoja volba. drzim palce pri vybere ;-)
Odpovedať
ja som mala satenove, biele, a po svadbe som ich hodila do kosa lebo sa ta latka potrhala na opatku (pravdepodobne po foteni)
Odpovedať
ja by som volila asi kozu...predsa len ide o pohodlie a saten ani podobna umelina sa ti neroztiahen a neprisposobi nohe...hlavne ide o pohodlie a tu som uz videla aj nevesty v botaskach :D co hovorim za seba tak ja som velmi hakliva na umele materialy a stale ma otlacia cize pre mna jednoznacne koza vyhrava stale...a popripade ak nebudu najkrajsie na svete tak si ich mozes aj vytuningovat nejako :D napr. http://laanki.files.wordpress.com/201... alebo http://greenweddingshoes.com/diy-pret... ;)
Odpovedať
Satén je krajší a ak nemáš problém s otlačenými nohami, tak by som volila saténové. Sú aj slávnostnejšie....(A keď sú červené, dajú sa použiť aj potom, napr. na ples). (Ja by som si tiež hneď kúpila nejaké saténové s vyšším podpätkom, keby nemám hneď otlaky...)
Odpovedať
No, latkove (satenove, taftove, a i.) topanky sa podla mna rychlo znicia, koza a ekokoza by mali vydrzat viac, tali by byt nositelne aj po svadbe... Ja mam take jednoduche z ekokoze - tie snad vynosim aj po svadbe. Takze ja mam na to dost prakticky pohlad:)
Odpovedať
No, latkove (satenove, taftove, a i.) topanky sa podla mna rychlo znicia, koza a ekokoza by mali vydrzat viac, mali by byt nositelne aj po svadbe...
Odpovedať
Trosku mi zblbol PC, ospravedlnujem sa za dvojity, vlastne trojity prispevok:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam k satam na prezlecenie take cervene lodicky z textilnej imitacie semisu (myslim) - ale k svadobnym satam som zvolila satenove. Je to podla mna jedno, ide o to, ze ked najdes nejake co su super a pacia sa ti a su ti dobre, tak to su tie spravne. Semis tiez nie je velmi nositelny material podla mna, ani ten textilny nebude asi extra odolny, skor to bude na nejake specialnejsie prilezitosti. Ja som si tieto konkretne kupila, lebo na nas s priatelom "zazmurkali" v obchode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?