Ako vyčistiť svadobné saténové topánky?

Profilova fotka
Neviete mi poradit..aké máte skúsenosti? mám saténové ivory topánočky na svadbu, ale ako sme chodili sa učiť tancovať tak sú trošku čierne, zašpinené.. anefunfuje ani na to také biela pena, ani vanish, ani tepla voda..
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne som to cistila zo zubnou kefkou a purom..ale v studenej vode ;-) a ked som ich dokefkovala tak vysuchala som ich do osusky :-D :-D :-p
Odpovedať
Ja som mala take ivory a na vrchu boli potiahnute krajkou, no des nevedela som ako ich cistit, a nevesta co ich odomna kupila ich zabalila do zaclony a dala do pracky na najkratsi program a že vysli ako nove novucicke :-D ja mam na pracke aj taky program len na 30 minut tak by som to asi dala naň :) nejaky kratky a v studenej vode, držim palce nech su ako nove :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
neviete ako vyčistiť ružové saténové topánky? ďakujem
Odpovedať
ARIEL tekutý Professional na škvrny.
Odpovedať
ja som mala biele saténové topánky a vyčistila som ich bez problémov, zobrala som čistú hubku na riad a klasické mydlo (nemala som ani na pranie) potom som ich dala vonku na slnko a vnútro som vypchala novinami, aby odsali prípadnú vlhkosť a vysušili sa celé. Dosť to pomohlo, ako nové už vyzerať nebudú ale môžem ich s čistým svedomím ešte nosiť ;-)
Odpovedať
lanza, alebo obycajne mydlo...ale moze sa ti stat, ze lepidlo pod satenom sa trochu rozpusti a moze narobit take mapy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?