Svadba v auguste vonku

Chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenost so svadbou v auguste a vonku. Velmi sa mi nechce byt v interieri, predstavujem si svadbu v prirode na vzduchu, max. co som ochotna zobrat do uvahy je party stan v pripade zleho pocasia. Rada by som vedela, ako to u vas prebiehalo z praktickeho hladiska. Co to teplo, hmyz, pripadne dazd. Dakujem pekne za kazdu pripomienku.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu vonku pod stanom 9.8.2013....bolo to super len veľmi teplo...hmyz nebol skoro žiadny a o osmej sa nám strhla strašná búrka tak sme sa premiestnili do interiéru....keď chceš svadbu vonku tak v takom stane, ktorý je fakt stabilný v prípade búrky alebo v takom niečom aby sa dalo v prípade nutnosti presunúť dnu
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu 28.8.2010 vonku a bolo to dokonalé. Tesne pred obradom sa nám zatiahlo, spadlo pár kvapiek, ale vyčasilo sa. Pred fotením- cestou opäť dážď, ale už počas fotenia bez kvapiek. Slnko nám síce už vôbec nesvietilo, ale na fotkách to nijak nechýba. Obrad bol von, posedenie sme mali pod stanmi vonku, kde sa chodievalo počas celej svadby aj v noci. Hlavnú hostinu sme mali vo vnútri. No a hmyz si nepamätám vôbec žiadny... Myslím, že sme vystihli dokonalé počasie, nebola ani zima ani teplo. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadbu vonku ti môžem iba doporučiť. My sme mali svadbu 31.8.2013 vonku na lúke a hostinu hneď vedľa v horskej chate. Počas príprav bolo slnečno, potom sa trochu zatiahlo a keď sme po obrade vošli do chaty spustil sa lejak, ktorý trval 5 min. a potom sa zase vyčasilo :-) Hmyz sme nemali vôbec, myslím že to je posledná vec, ktorú by som si všímala :-) Je dobré mať vymyslenú nejakú náhradnú variantu, napr. ten stan alebo zastrešenú terasu - ktorú tam tiež mali.
Odpovedať
Profilova fotka
sestra mala svadbu 11.8.2012 a kosa ako na konci októbra!!! treba sa pripraviť aj na plán B, lebo teraz je to počasie nevyspytateľné ...
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak aj my sme mali svadbu 11.8.2012 a bolo 18´C :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?