Presun svadby kvôli tehotenstvu

Profilova fotka
Ahojte baby, chcem sa Vás len spýtať, či niektorá z vás nemusela presúvať termín svadby kvôli tehotenstvu. Máme skoro všetko rezervované na august a nedavno som zistila že som tehotná, a ten august nepripadá do úvahy. Poprosím Vás o svoje skúsenosti, a ak by nejaká z vás bola z PP tak či sa jej podarilo nájsť sálu tak narýchlo. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@julka1990 kolegyně v září otěhotněla, v listopadu se rozhodli narychlo se vzít, v lprosinci začala plánovat a v sobotu má svatbu... všechno jde když se chce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kitinka76 ja viem :) len som potrebovala rady čo a ako či vôbec niektorá presúvala svadbu :) Dakujem :)
Odpovedať
Když svatbu uděláš cca březen či duben tak to není svatební sezona.Většina dodavatelů bude mít volno.Vyberte nějaké datum a zamluvte si ho, pak sedni k telefonu a během pár dní můžeš mít svatbu komplet přesunutou i se stejnými dodavateli jako máš nyní. A když některý nebude mít volno, určitě brzy najdeš náhradu..Co se týče toho sálu, určitě taky něco v tomto datu volné bude.. :-)
Odpovedať
@julka1990 kludne to posun, ci uz teraz na jar alebo az ked bude babatko...moze to byt krasna svadba :) ja mam tiez v auguste a uz teraz sme tomu dali volnost :)...takze sa to moze stat aj nam :)
Odpovedať
my sme mali tiez naplanovanu svadbu a o to povybavovane a kvoli tehotenstvu sme to napokon zrusili. Zobrali sme sa len o svedkoh na urade..no a teraz sa berieme opat..uz normalne s hostinou a v kostole..malicka bude mat 8 mesiacov. Pokial to chces posunut skor, neboj sa urcite si najdes salu a vsetko ostatne ;-)
Odpovedať
Aj podľa mna nájdes vsetko ked presunies. Ja osobne som nechcela organizovat našu svadbu viac ako 3-4 mes. Lepsie ked vyberies taký termín, aby si mala na to 2-3 mesiace, nie je ani hádka, ani nic. Za tyzden by som vedela vsetko vybavit. :) Takže nerob z toho problém. :-)
Odpovedať
@julka1990 poznam ludi co napr. spravili svadbu v piatok, ked bolo moc plno soboty, nechceli to vybavovat a cakat rok. ja ju vybavujem chvilu a planujem na april, ale bez hostiny, takze miestnost, hudbu a kameru nezhanam. vsetko ostatne nebol problem.
Odpovedať
zalezi v ktorom mesiaci prave si............... svadbu a vsetko potrebne pripravis na jarne obdobie, ale iba v piatok brat sa zenil v piatok a mali to ovela jednoduchsie zo vsetkym ako ti co sa bezne beru v sobotu, takto svadbu pripravis aj za mesiac. Je vyhoda mat svadbu v piatok, v sobotu popraviny a v nedelu oddych. Poviem ti, ze je jedno kedy je svadba, lebo kto chce pride a kto nechce nepride.
Odpovedať
Profilova fotka
@julka1990 ahoj, ja som teraz v 13 tt, termin mam v auguste a min. tyzden sme sa dohodli ze sa vezmeme, kym sa babo narodi, aby neboli vsetky tie opetacky po porode s priznanim mena atd. termin mame 6.4.2013 V podstate za jeden den som vybavila salu, kostol a fotografa :-) cize sa da. Ale sedela som pri pc skoro cely den :-) MY sme z BB. myslim ze aj prelozit sa da v pohode. Najdes si termin a pozhanaj salu a fotograf, ostatne vybavis rychlo, toto je hlavne, Podla mna to staci aj na maj presunut, budes mat vacsie brusko ale to je v pohode, je kopec tehot. siat
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 presne , mas pravdu, kro chce pride, kto nie, nie, aspon bude mat mensie vydavky ;-) My sme to tiez tak organizovali, mame sice sobotu, ale keby nie tak prichadza do uvahy piatok.. ;-)
Odpovedať
ja byt na tvojom mieste nevaham a presuniem svadbu na skorsi termin... ked sa vam narodi mimi, mozes sa bez starosti z neho tesit a nie mat na mysli este svadbu....
Odpovedať
Taky bych to udělala co nejdřív. Dva měsíce na plánování stačí. A kdo z hostů bude chtít přijde... A nebála bych se ani pátku, dle mne ideální-jsou pak dva dny na odpočinek. Já bych se s malým miminkem vdávat nechtěla. (Mám dva kluky, mladšímu je rok a půl, a myslím, že teprve teď si to budu moct pořádně užít:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mistrall @verundost @elizita @irin12 @janka_k @ageisha @ilonkaseda @lusipe @dhaarma baby dakujem vam za tipy a skusenosti... práveže ja to chcem ešte do pôrodu stihnuť nechcem sa vydavať po pôrode aj z hladiska toho že sme dost katolícky založena rodina... najradšej by som to chcela stihnuť do toho mája to už budem v polovici tehotenstva takže nechcem ani veľmi riskovať ... zatial síce žiadne problémy nemam ale môže sa vyskytnuť hocičo.. najhoršie je to povedať našim .. sú dosť konzervatívny a ešte nevedia stráviť že sme sa chceli brať v auguste :( takže toho sa obavam najviac :/
Odpovedať
@julka1990 neboj sa prezijes to a potom bude dobre ;-) svadbu skor urcite stihnes vybavit a ako uz kocky spomenuli..piatok to isti..budes to mat vybavene co by dup :-) bez problemov a hostia to pochopia..obrad si tiez mozes dat na neskorsiu hodinu o 17 tej a vacsina ludi by to snad stihla, pripadne by si zobrali par hod volno..no problemo ludia pochopia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@julka1990 aj my sme katolici, ehm a u nas sa ziadna nevesta nevydavala bez brucha :-D resp. aj ked ho nebolo vidno, tehotna bola, asi je to nejaka rodinna "tradicia", (nie moc katolicka ale co uz :-D :-D )babo je predsa pozehnanie ;-) Neboj posuniete to vasi to vykryju mozno neskor, ked sa narodi male, sak vzdy lepsie ako nemat deti vobec, hm? alebo mat s tym problemy.Drzim palce..
Odpovedať
Profilova fotka
@mistrall @dhaarma dakujem baby za podporu .. no u nas to je kus horšie mala dedina, v rodine vysokopostavený cirkevný hodnostár (biskup) takže toho sa najviac obávam ale tak mamča sa tiež so mnou vydávala tak snad nebude mať nič proti.. svadbu chcem naplánovať niekedy v apríli ak sa bude dať ... :) lebo potom už budem mať bruško a hlavne mne sa bude zle pohybovať :) babätko je požehnanie to je pravda .. najkrajší dar aký človek môže dostať
Odpovedať
@julka1990 april je najkrajsi mesiac na svadbu podla mna :-) mozno to budes mat tazke, ale ked bude babo na svete, na vsetko sa zabudne ;-) a okrem toho vidis aj tvoja mamina to tak mala, historia sa opakuje..nemaju ti co vycitat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?