Rýchlokurz svadobného tanca v Michalovciach

Ahojte 😊. Viete niekto o niekom, kto by nam pomohol so svadobnym tancom v naozaj kratkom case - za jeden tyzden? Prosim prosim prosim
Odpovedať
Profilova fotka
@mimauk najlepšie je si vybrať taku pesničku, na ktorú nemusíte obaja veľmi tancovať. Netreba ti ani rýchlokurz.. Vyberte si nejaký sladak a stačí sa pomaly pohybovať :-) ;-)
Odpovedať
@luckamatus no tu nie je problem, ze by sme nezvladli sladak, len sme chceli nieco speci 😊 .. vies .. nieco nove .. prkne .. zaujimave ...
Odpovedať
neviem za týžden sa naučit tanec, to iba ak by ste nechodli do práce a nemali iné starosti :-) Naučenie :-) "specialneho" tanca trva aj 2 mesiace :-)
Odpovedať
@567funny567 mas skusenosti? Lebo ja nemyslim ako celu skladbu nieco specialbe .. len mozno nejaku otocku .. krok . Nieco vsunut do to ine ..
Odpovedať
@mimauk ono, naučiť sa a osvojiť si to je rozdiel :) môžeš sa to naučiť, ale bez tréningu si to neosvojíš, rozumej - bude to vyzerať krkolomne :) inak by som sa opýtala v tanečnej škole Grácia :)
Odpovedať
My sme sa este učili na strednej valčik takú choreografiu ale neviem či to sem patri a učili sme sa to 2 mesiace :-) Inak nie som žiadny expert ;-)
Odpovedať
:-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?