Svedkovia

Profilova fotka
Dočítala som sa takúto zaujímavú vec......citujem: "Ženíchov svedok by mal byť človek ktorý pre neho znamená veľa. To isté platí aj pre svedkyňu nevesty. Svedkovia pomáhajú pri výbere šiat, s prípravou svadby a svadobnej cesty, pri rozlúčke zo slobodou. Ženíchov svedok má na starosti snubné prstene, pripravuje svadobný príhovor, organizuje svadobčanov na fotenie, prednáša prvý prípitok, pomáha pri výzdobe. Takže dobre porozmýšľajte koho si vyberiete".Tak a teraz dilema,pretože my vyzerá to budeme mať dve svedkyne,teraz neviem či to mám povedať priateľovi nech si vymení svedkyňu za svedka,alebo čo s tým...Aký máte vy baby názor?
Odpovedať
Profilova fotka
@kiar333 aj my sme mali dve babule... a nemenili by sme :-D bolo to presne tak... majú to byť osoby, čo pre teba veľa znamenajú :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, co robia svedkovia v kostole, kto ma prstienky a tak? :D
Odpovedať
svedkovia v kostole podpisujú zápisnicu, u nás sú obrúčky položené stále na oltári, takže nikto ich nedrží :)
Odpovedať
Profilova fotka
@19majka86 a kde budu stat svedkovia?
Odpovedať
my ich budeme mať za sebou
Odpovedať
@kiar333 vobec sa toho nemusis drzat, nechajte si tak ako mate. A tie "ich" cinnosti - no neviem... u nas si fotograf zorganizuje ludi, vyzdobu robi firma, ostatne ani nebudem spominat. Nikoho sme s tym nemuseli obtazovat a ani sme tym vela casu nezabili. Nasi svedkovia maju len jednu povinnost - podpisat sa :-D
Odpovedať
Súhlas!Tiež mám také krédo, aby naša svadba nikoho nezaťažovala! Veď je to česť najmä pre mňa, keď mi niekto ide za svedka a nie aby sa on vykupoval za tu poctu ešte nejakými povinnosťami, no nie? A kde budú stáť to tiež celkom neviem...asi kúsok za nami :)
Odpovedať
u nas budu sediet za nami... ako na dvojsedadlach v buse :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?