Príhovor mladomanželom

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som vas poprosit, nevedeli by ste mi poradit? Budem svedok na sestrinej svadbe a pravdepodobne budem mat prihovor pred svadobcanmi, prosim poradte mi nejaky kratulinky, nie moc trapny, mozno vtipny prihovor.. aby som si to v tom strese zapamatala, nieco vystizne, a netradicne.. dakujem... nemam moc casu to tu hladat... papa
Odpovedať
Profilova fotka
taketo blahozelanie bolo na sestrinej svadbe: Budte stastni na svojej ceste, nech sa slza vo vasom oku nikdy nezaleskne, nech nikdy nepoznate ako zial a zrada boli, budte stastni, ved stastie rany hoji. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si nasli na nete prihovor kupili elegantny cierny obal tam sme to zasunuli a ked to cital brat tak to nielenze vyzeralo elegantene ale si sa nemusela bat ze cosi zabudnes. 8-)
Odpovedať
Nerobi toto starejsi ??? :-D :-D :-D
Odpovedať
u nas to vyzeralo tak, ze ked sme si posadali, tak moj brat presiel k mikrofonu aj s poharom, povedal dve tri vety - stylom ze vitame vas tu a chcel by som pripit na zdravie novomanzelom a popriat im do dalsieho zivota vela ..... (dopln) a za tym ze nazdravie a dobru chut strucne, vystizne, nikoho neurazilo a vystihlo podstatu :-))) a myslim ze to by mal ale spravit nejaky rodinny chlap, nie zena (neviem preco, hodi sa mi to viac)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Trochu oživím túto otázku :-) nám robila príhovor moja sestra, veľa to pre mňa znamenalo a mala som slzy v očiach, keď rozprávala jeden krásny zážitok z detstva, aj sme sa zasmiali, aj poplakali, a bolo to stručné, jasné a krásne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?