Odobierka a potom si ženích vypýta nevestu?

Profilova fotka
S tym, ze u nas bude odobierka zvlast v dome zenicha a zvlast v dome nevesty. Nevestu maju odpytat az ked pride pre nu zenich alebo predtym?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak u nas je to tak, že najprv sa odpytava ženich svojim rodičom, potom ide pre nevestu tam ju vypyta a prichadza odobierka (odpytavanie od oboch stran - rodičov), dufam, že som pomohla
Odpovedať
Ahoj aj u nas to je tak ako napisala ichem :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj u nás to bolo tak ako to opísala ichem
Odpovedať
Profilova fotka
Aj moja sestra to mala tak ako píše ichem :) ,,,, ale MY budeme mať iba jednu spoločnú odobierku a to u mňa doma :-) a tak sa pôjde do kostolíka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mňa menej chapavu .... :) takže či chapem spravne: najprv sa ženich ide vypytať od svojich rodičov k nim domov (sám) potom príde aj so svojimi rodičmi domov k neveste a tam nevestu zase pyta od jej rodičov?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ja si myslim, ze by sa mali mladi odpytovat spolocne. ved to je ich spolocny den, naco sa ma zenich odpytovat zvlast |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa rozhodla ze odobierku mat nebudem,kedze moj nastavajuci nehovori anglicky, tak ma bude pekne cakat v kostoliku, kde ma aj prvy krat uvidi ako nevestu...to bude riadna romantika...:)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je to ze zenich pride k neveste uz so svojimi rodicmi tam je odobierka ktoru cita krstna mama alebo krstny otec nevesty odprosi za nas ten co cita odobierku teda bud krstna alebo krstny daju nam pozehnanie rodicia a aj krstny rodicia pripijeme si a ideme do kostola. :-)
Odpovedať
u nas je tak sa že vypýta od rodičov starejsí ženícha u neho a potom ide ženích spolu s rodinou a starejším do dome nevesty kde potom starejsí vypýta nevestu od rodičov. ak náhodov je ženích zo vatšej zdialenosti potom starejší pýta tam kde sú spolu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?