Odčepčenie alebo nie, ak mám dieťa

Profilova fotka
Dievčatá...mám už 6 ročného syna...z pochopiteľného dôvodu mi odčepčenie príde na mojej svadbe trochu trápne ;) navrhnite, čo by mohlo byť namiesto toho ako polnočný program....myslela som prskavky spoločne s niečím....poraďte :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať aj čepčenie, ale asi by som ešte aj k tomu neskôr rada pridala buď prskavky, ale vypúšťanie lampiónov ;-) ...tie lampióny som už na jednej svadbe videla, je to naozaj krásne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo môžete dať svadobnú tombolu... :-)
Odpovedať
@mishkahaska Ahoj, podľa mňa to nie je trápne, aj keď máš už synčeka. S kamoškami sme odčepčili veľmi veľa báb, ktoré už mali detičky. Mne sa po čepčení páči najmä redový tanec, kde býva veľa zábavy a väčšina svadobčanov si to užíva. nehovoriac o tom, že Ti môžu prispieť aj peniažkami. Ale ak chceš iný program, tak na polnoc sa častokrát aj torta krája, poprípade, ako si spomínala aj prskavky, alebo vypúšťanie lampiónov nie je zlé. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@its1mishell ďakujem :) a mimochodom som myslela čepčenie alebo očepčenie :)) nie od-čepčenie :))
Odpovedať
Profilova fotka
@danielanicka super nápad, ďakujem pííííšem si do možných aktivít :))
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenkamol jeeej, si zlatá, ďakujem, však aj kamošky mi vraveli, že to teraz už nikto podobné veci nerieši, ale ja sa proste nemôžem zbaviť toho pocitu... :)) však ešte uvidím, mám ešte 5 mesiacov na rozmyslenie :))
Odpovedať
Profilova fotka
Čepčenie už v súčasnosti nemá obradovú, pôvodnú funkciu, je to už iba estetický moment, i keď stále krásny a pre mnohé nevesty a svadobčanov aj dojímavá, emocionálna chvíľa. Taktiež sme čepčili viacero neviest, ktoré už mali dieťa. Pôvodne sa čepčila nevesta ráno (v súkromí, iba za prítomnosti vydatých žien a prípadne družbu) po prvej noci strávenej so svojím mužom (kedy teda prišla v ideálnom prípade o panenstvo). ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka supisss :) mna tieto zvyky vzdy moc bavili, aj by som to rada mala na svojej svadbe...sak porozmyslam :)
Odpovedať
Ja som som bola uplne netradicna nevesta bez pytaciek a tohto okolo. O pol noci (kvoli vytriezveniemu ucinkujuceho trosku neskor) sme mali svadobny rozsudok http://svadba.hostujem.sk/svadobnetra.... Kamarat si zohnal sudcovsky talar a parochnu. Bolo to vtipne. Hostia sa zabavili. Ale ja som celu svadbu mala v tom vtipnom duchu. (teda okrem kostola) Od prihovoru az po koniec bola uloha vsetkych iba sa bavit. Niekto chce tam mat nieco tradicne. Ozaj zalezi len od teba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja si myslim ze v pohode. Dnes sa to uz tak neberie. Ako pisala ivkulka, cepcenie aj tak prebiehalo v sukromi, a az po svadobnej noci, takze sup sup objednat subor :)
Odpovedať
@mishkahaska ja si tiež myslím že úplne kľudne môžeš mať odčepčenie, to patrí k svadbe ;-)
Odpovedať
@mishkahaska toto už fakt nikto nerieši ako ti tu aj baby napísali, takže sa nemáš čoho báť a byť tebou si to odečepčenie dám
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?