Dávajú sa svadobné pierka všetkým hosťom?

Profilova fotka
Davaju sa svadobne pierka vsetkym hostom alebo iba druzbom a svedkom?
Odpovedať
@al1nka my nebudem dávať nikomu :-) Bude mať iba ženích a družičky budú mať náramky zo živých kvetov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no lebo u nas zvykne byt ze druzicky daju pierka druzbom a druzbovia zato im bud naramky s kvetmi alebo kvet samotny.Len niekto mi hovori ze vsetkym hostom sa tiez davaju tak mam dilemu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@al1nka my sme davali vsetkym chlapom :) a druzicky sme nemali...
Odpovedať
Profilova fotka
u nas sa zvykne davat vsetkym slobodnym...cize druzbovia, druzicky + zvysna mladez, vsetkym, ktorych svadba este len caka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hehe tak vidim ze je to cele o tom kto sa ako rozhodne davat a komu :-) no nic to do jula sa este rozhodnem ale tiez sa mi zda ze len slobodnym sa davaju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte..my ideme davat vsetkym lebo u nas je taky zvyk..ale myslim si, ze je to fakt iba na teba ako sa rozhodnes..ved iny kraj, iny mrav..kazdy podla seba :)
Odpovedať
ach ten slovenčina "my ideme dávať" :-) , spisovne je budeme dávať, je pravda že všade je iný zvyk niekde dávajú aj ženám,u nás je zvykom dávať svedkom a družbom iné pierka ako ženatým mužom a ženám nedávame
Odpovedať
Profilova fotka
@33 hih pardon..budeme davat...vidno ze som dlho nebola na SR tak uz mam mierne nedostatky plus este vychodniarcina, tak to tak aj vyzera... :)
Odpovedať
@jelsulka neboj nie si jedina,takých je tu viac a ani nie sú z Východu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@al1nka je to len a len na tebe, ale podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze...my sme dávali pierko len obom otcom a staršiemu družbovi a staršia družička mala náramok z kvetov na ruku a bolo to super...navyše mne samej ako slobodnej vadilo, keď mi niekde chceli dať pierko a prepichovať šaty :D
Odpovedať
Profilova fotka
@al1nka ja budem dávať pierka len chlapom, ale všetkým :)
Odpovedať
Nemyslím si ,že by práve pierka boli najväčšia finančná položka na svadbe,na ktorej by človek skrachoval,ale osobne si myslím ,že dávať pierka ženám je zbytočné.Dámy sú už tak dosť slávnostne upravené a skôr by to pôsobilo rušivo na šatách.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Oki dakujem za navrhy a nazory :) zrejme ostanem pritom ze pierka dame len slobodnym muzom(mladencom ) :-)
Odpovedať
U nas je zvyk davat vsetkym. Tato tradicia vznikla preto,aby sa medzi svadobcanov nezamiesali nepozvani hostia :-) To uz sice v dnesnej dobe nehrozi, ale mne sa pierka ako oznacenie svadobcanov paci a preto ich budem mat. Je to naozaj len na tebe ako sa rozhodnes. (Este maly tip - biela maslicka uviazana na zelenu vetvicku kruspanu alebo rozmarinu a pekne lacne pierko je na svete)
Odpovedať
ahoj mi sme dávali všetkým hostom rovnaké, len rodičia a svedkovia mali väčšie a samozrejme náš spoločný synček.
Odpovedať
@al1nka ahoj! My máme prichystané pre všetkých chlapou čo budú na svadbe ;-) Môj nastávajúci bude mať kvet ako budem mať na kytičke a ostatný tieto -foto. Tie väčšie budú mať naši otcovia a svedok,ostatný budú mať tie menšie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?