Čo namiesto vyberania peňazí či redového tanca?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by ste mi vedeli poradiť, ako sa vyhnúť vyberaniu peňazí od hostí, (nepraje si to totiž budúca svokrička), no na druhej strane ja by som chcela scénku, neviem ako sa volá, kde sa novomanželom ponúknu dve misy, pričom v jednej mise sú peniaze (ktoré sa vyberajú od hostí) a v druhej sú vajcia a klobása. Podľa toho, čo si vyberie nevesta, tak s tým bude v manželstve narábať:) No len neviem, ako sa k tým misám dostať, akým obradom, či scénkou, alebo ako to nakombinovať. Tak mi, prosím, poraďte :) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@korenicka no daj to na starost muzikantom,alebo koho budes mat,nech to cele spiskaju - akoze za tvojim chrbtom...a ak sa bude hnevat nastavajuca svokricka...tak nie na teba ;-) ....povies,ja nic,ja nemuzikant 8-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nechapem, preco sa ti svokra do toho miesa...ved bez ohladu na to, kto svadbu plati, to, co dostanete od hosti je vase, cize novomanzelov...ja by som si to nenechala len tak na svokru...a ked chces tu scenku, naozaj ako ti pisali vyssie, s niekym sa dohodni, nech ti to zariadi, najlepsie starejsi, alebo starsia druzicka.
Odpovedať
Profilova fotka
no to je svokrino jediné želanie (okrem toho platí svadbu z priateľovej strany a z mojej si ju platím ja), hocičo tam inak môže byť, len nie dostávanie peňazí týmto štýlom, a priateľ samozrejme, chce poslúchnuť a ja by som sa tiež nerada pohádala kvôli tomu s ňou .
Odpovedať
Profilova fotka
@korenicka kupte si pokladnicku s nejakym vtipnym napisom a nech vam tam hostia nahadzu nejake peniaze :-) na redovom vies dostat aj 1000e, co nie je malo penazi a takymto stylom by ste si vynahradili redovy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
korenicka ... ak som dobre čítala, tak Vám nejde ani tak o vyberanie peňazí, ako o tú "scénku"s misami. Či budete alebo nebude vyberať, tak táto malá vtipná "scénka" môže byť pred alebo po čepčení...alebo...ak budete mať hru "Ako sa poznáme" ... to je tá, pri ktorej odpovedáte na otázky a koľko máte zhodných odpovedí...môže to byť aj tu...veď to záleží od Vás. Ak budete mať starejšieho, stačí mu povedať, čo chcete a hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
katarina495: mne ide o to, aby tam bola tá scénka s misami, peniaze vyberať nemusíme (správne ste to pochopili), len neviem, čo by mal starejší povedať - tu máte misy, v jednej sú peniaze a v druhej vajcá, vyberte si jednu :D (nebude sa riešiť, ako sa tam peniaze dostali). ?? Ešte ma napadlo, aby dali len peniaze rodičia a potom by vedeli hostia, že máme nejakú misu s peniazmi, že sami sme si ju nenaplnili :) alebo ako sa k nej dopracovať? och, neviem to ani poriadne napísať, hádam sme sa pochopili :)
Odpovedať
Profilova fotka
...alebo si tam môže dať ženích peňaženku...a starejší by povedal... "No, a teraz zistíme, podľa čoho si mladá žienka vyberala svojho mužíčka ...alebo Vašu verziu...s čím bude mladá žienka v manželskom živote viacej narábať ... Či s peniazmi alebo s :-D :-D . No a trebárs dve družičky by držali misy a Vy by ste si vybrala. Ak nemáte starejšieho zo svojich hostí ale "plateného" , tak ten by Vám to mal zorganizovať sám. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne za rady :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?