Čepčenie bez prezliekania do kroja

Rada by som mala na svadbe čepčenie ale nechcem sa prezliekať do kroja. Súbor, ktorý som oslovila mi povedal, že bez prezliekania to nemá zmysel. Ja však nevidím problém v tom, žeby mi len sňali závoj a dali na hlavu čepiec alebo šatku a ešte trebárs okolo pásu oviazali zásteru. Absolvovali ste to niekto takto, prípadne aký je na o váš názor? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
bežne sa to takto robí. Ja som práveže nevidela veľa svadieb, kde by sa nevesta so ženíchom prezliekali do kroja. Mne tiež dali len dole závoj a dali šatku na hlavu, drahému dali dole svadobné pierko z obleku a klobúk na hlavu. Prezliekli sme sa až po čepčení do popolnočných šiat. Je to takto úplne ok :-)
Odpovedať
tiež si myslím, že je to OK, ani ja sa nechcem do kroja prezliekať, ak vôbec nejaké čepčenie bude, tak len také, ako katka píše :-)
Odpovedať
@xmircax ani my sme sa neprezliekali do krojov, mali sme to tak isto ako píšu baby vyššie :)
Odpovedať
Ja som členkou súboru a vždy je to tak ako chce nevesta, vždy plníme nevestam všetky priania a dá sa to urobiť aj v svadobných šatách, taktiež sa dá závoj zameniť za kvetovanu čelenku. Ja to fakt len na nevestach.
Odpovedať
Profilova fotka
@xmircax ani ja som sa nechcela prezliecť do kroja :-) ostala som v svadobných šatách a čepčili len mňa, manželovi nič "nerobili" :-) takže je to presne tak, ako si VY poviete :-)
Odpovedať
Bezne sa to robi aj bez kroja. Ale s krojom je to krajsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali čepčenie bez kroja, môžeš pozrieť môj album. Zo súboru mi navrhli, či by som chcela svadobný kroj, ale keďže som ostávala v svadobných šatách až do rána, nechcela som sa prezliekať...
Odpovedať
my tiez cepime aj tak, ze nevesta moze mat saty. Nema to ziadny extra vyznam, ak sa nevesta neciti pohodlne a do niecoho ju nutia, prave naopak!
Odpovedať
@biedronka_29 z akeho subori si prosim ta? nieco v okoli levoce? kamoska hlada subor a vsetci maju plno :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?