Aký program pre svadobných hostí?

Poradte
Odpovedať
Ahoj,my sme mali len subor na cepcenie,inak sa tancovalo,jedlo,spievalo,rozpravalo,... Niektore tu riesili tombolu,nejake hry,nejake vystupenie,al nejaku scenku,...
Odpovedať
Profilova fotka
@suzii ja tie "programy" pre hosti neuznavam, svadba predsa nie je pioniersky tabor, na svadbe sa hlavne tancuje, vela je, popija a rozprava ;-)
Odpovedať
souhlasím, cappucinko, většinou je totiž program víc trapný, než zábavný ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme mali okolo 21.00 vypúšťanie lampionov šťastia a páčilo sa im to, potom súbor, ktorý ma prišiel odčepčiť a tombolu okolo 1.00, všetko malo veľký úspech a každý vravel, že to bola sper svadba aj s tým programom hlavne :-) tu ripájam tombolu : TOMBOLA Milí hostia, prosím Vás o pozornosť. Naši novomanželia Paľko a Miška si pre Vás pripravili svadobnú tombolu , kde môže každý z vás vyhrať super ceny. Keďže ste si nemuseli kupovať tombolové lístky, v zlosovaní sú Vaše menovky. Takže prvého výhercu vyžrebuje naša nevestička Miška................... 40.cena: Teplo rodinného krbu: teplé ponožky 39.cena: Umelecká súprava: omalovánka a pastelky 38.cena: Niečo pre ochranu zdravia: cibuľa a cesnak 37.cena: Španielska vôňa: Olivy 36.cena: Čistiaca súprava: zubná pasta a kefka 35.cena: Niečo nielen pre trpaslíkov: Cukríky Snehulky 34.cena: SOS na zajtrajšie ráno: Kyslé uhorky 33.cena: Vzácnejšie ako zlato: kilo soli 32.cena: Wellnes víkend: pena do kúpela 31.cena: Niečo na pevné nervy: balíček so sladkosťami 30.cena: Zlaté dedičstvo: paštika Májka 29.cena: Zbalená energia: tuškové baterky 28.cena: Atypické akvárium: sardinky v oleji 27.cena: Vrece zemiakov: chipsy solené 26.cena: Osvetlenie do celého bytu: čajové sviečky 25.cena: Sladké mámenie: Flaška medu 24.cena: Siesta na poobedie: 2 Pivká 23.cena: Balíček ovocia: Gumené ovocné cukríky 24. cena: Zmes tajného korenia: Flaša becherovky 23.cena: Rajské potešenie: Kečup 22.cena: Balíček núdze: 2ks WC papier, zápalky 21.cena: Pre magickú noc: soľ do kúpeľa 20.cena: Na ranné osvieženie: káva 19.cena: Sada náhradných kôl: Coca coly 2ks 18.cena: Dievčenský sen: klobáska 17.cena: Bublifuk pre celú rodinu: Jar 16.cena: Zoznámenie s indiánmi: čierny princ 15.cena: Plynová bomba: Hrach 14.cena: Balíček plný húb: hubky na riad 13.cena: Návrat do detstva: výživa 12.cena: Pomocníčky do kuchyne: varechy 11.cena: Letenka Last Minute: Red bull 10.cena: Romantická večera pre dvoch: Špagety, sviečky 9.cena: Niečo na návrat stratenej rovnováhy: Acidko velké 8.cena: Vôňa do celého bytu: osviežovač vzduchu 7.cena: Na nezabudnuteľnú noc vo dvojici : vínko 6.cena: Pre svieži dych: žuvačky a cukríky TIC TAC 5.cena: Perličkový kúpeľ: šampanské 4.cena: Sada vrtákov: cestoviny zvrtlíky 3.cena: Výlet do Tatier: tatranky 2.cena: Domáci miláčik : Vodka 1.cena: Noc s nevestou: ženích Palko
Odpovedať
Profilova fotka
tá tombola je náhodou super a výstižné názvy má...ked ste to vyhlasovali,tak ste hovorili len ten špeci názov,alebo aj to čo konkretne dostanú?
Odpovedať
podľa mňa závisí od ľudí na svadbe. vzhľadom k našim hosťom by sa u nás tombola neujala. ale podporujem diskusiu, baby len píšte, mne to pomôže. ďakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?