Usitie svadobnych siat, prosim tipy/ponuky

Rada by som si nechala usit svadobne saty, poprosim Vas tipy alebo konkretne ponuky, vopred velmi pekne dakujem vsetkym za ochotu :) Mali by byt dlhe s vypnutelnou vleckou, korzet plynule prechadzajuci do sukne, sukna dole sirsia a bohata, ale A silueta, ziadne doocibijuce priestrihy, riasenie v pase ci volany. Odspodu sukne sirsia cipkovana bordura, cipka mozno aj na korzete, prechadzajuca az na vrch sukne. Cipka jemna, elegantna, ziadne perlicky ani flitre. vyska 177/vel 44. K satam by som potrebovala usit aj ladiace odnimatelne ramienka a samostatne cipkovane bolerko s lodickovym vystrihom po lakte. Hlavne poprosim niekoho, kto vie usit pevny a pekny korzet (hlavne kvoli vacsim prsiam:) ) Idealne z Ba - MT - ZV pripadne okolia. Dakujem za vsetky ponuky/tipy, ale prosim tych, ktorych ceny sa zacinaju az niekde pred tisic €, aby mi zbytocne nepisali,neobmedzeny rozpocet bohuzial nemam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzybridal 😃 zamna skvela volba 😃
Odpovedať
Profilova fotka
@verobabi mozem Vas poprosit mail aby sme Vám poslali foto a nacenili saty :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@verobabi výborný vkus :-) podľa tvojho opisu a so šikovnou krajčírkou budú tie šaty nádherné !!! :-) a najmä oceňujem požiadavku na ramienka, čo mi u mnohých neviest (buď širších, alebo plnších v prsiach) veľmi chýba a nevyzerá to dobre, nehovoriac o nepraktickosti pri tancovaní .. určite chcem potom vidieť výsledok :-)
Odpovedať
módna návrhárka Viera Futáková - nájdeš ju na FB, je v BB a je šikovná :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den AK BY STE SA ROZHODLI PRE NAS SALON Krajcirsky salon Jasmine ,aj na strankach FB -ALBUM SVADOBNE SATY popripade album bez nazvu ,tam najdete fotky na konkretnyych nevestach :-) z nasho salonu
Odpovedať
ozvite sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam Simple Choice s.r.o ,mile a hlavne sikovne baby :) mam od nich aj svadobky aj popolnocky :) ceny uplne super :)
Odpovedať
@llabello @naty1988 @lenka12321 @salonlilihurbanovo @najsvadba dakujem velmi pekne vsetkym za tipy a ponuky, postupne popozeram @veronikapb dakujem pekne :) drz palce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?