Ušitie svadobných šiat. Čo myslíte?

co si myslite o usiti svadobnych siat? hlavne neviem ci je mozne niekde dostat nejake krasne krajky, cipky, hodvab, saten atd.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dobra tema, tiez by som chcela nejake rady, pretoze by som si chcela takisto dat usit saty. ale chcela by som pocut nazory a skusenosti, nejake negativa, pozitiva a tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked som si ja davala sit, tak viem ze kocka co mi ich sila chodila nakupovat material do Rakuska. . Musim priznat ze sme museli saty aj par krat prerobit, lebo sme zistili ze nieco nejde tak ako si to ja predstavujem alebo by sa saty velmi predrazili keby sme pouzili konkretny material. Nastastie som mala dost casu na to. Myslim, ze najlepsie je prist s konkretnou predstavou a obrazkom. Treba si vyhradit cas na absolvovanie skusok. A samozrejme dohodnut sa na cene vopred, aby potom neboli nemile prekvapenia. Ale bola to zabava a v satkach som sa citila perfektne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, ked spominas cenu...vysli ta menej ako keby si si pozicala?
Odpovedať
@alenkazv ahoj. Ja chodim často po látkach a mam celkom prehľad (v Ba) a moj nazor je, že sa to neoplati. Tie nadherne latky a čipky su take drahé, že len az material nieje problem dať 1000€...a neviem si potom predstaviť čo by stalo ušitie. (teda ak hovorime o naozja kvalitnych šatach) podla mna sa oplati kupit si nejake znackove saty vo vypredaji (v la novia, alebo v salone luxor...vyjdu na 300-500€ a mozes si s nimi robit co len chces. ja som si tak tiez kupila a vobec nelutujem ;-)
Odpovedať
@kamila.k. a je nejaka predajna v ba ktoru by si mi odporucila? ze by som sa tam aspon skocila pozriet :))
Odpovedať
@alenkazv jasne...je ich vela. Taka cenovo dostupnejsia je koloria na dunajskej (budova pri soche j.satinskeho) http://www.koloria.sk/, potom v OC Bottova (medzi nivami a euroveou) su dva velmi dobre obchody na poschodi (takmer vedla seba) a jeden najdrahsich, kde vsak maju jeden z najkrajsich tovarov je Motyl na zahrandickej (hned pri zastavke trolejbusu oproti soc. poist.)...
Odpovedať
@kamila.k. dakujem :) urcite tam zajdem :)
Odpovedať
@alenkazv niet začo :-) daj vediet ako si dopadla
Odpovedať
@kamila.k. jasne :) skocim tam cez leto lebo som zo zv a na leto sa budem stahovat do ba...a svadba bude az buduci rok, ale tam budem mat statnice a bojim sa ze by nemala tolko casu sa vsetkemu venovat tak zacinam radsej skor :)
Odpovedať
podla mna sa oplati dat si saty. ja mam saty usite podla mojich predstav za 160 €. su sice jednoduche, pod kolena ale s rasnou cipkou po celych satach. v pozicovni by som dala aj za kratke sv. saty min 300€. ja som max. spokojna a viem, ze take saty ako mam ja nikto mat nebude a nebudem obycajna tuctova nevesta v satach ktore boli prane a upravovane niekolkokrat.
Odpovedať
@alenkazv jasne to chapem :) ja som to mala podobne (s tymi statnicami..potom pride praca a prakticky uz na nic neostane volny cas) tak zelam prijemne stahovanie a nakupovanie a svadobne pripravy :-) a neskor drzim palce pri statniciach ;-) co sa tíka látok a šiat, urcite ti porom odporucam skocit do pasaze Luxor pozriet na saty a do La novia do auparku....keby som si mala vybrat znova, tak jedine tam !
Odpovedať
@kamila.k. urcite zajdem, kupit saty by bolo najjednoduchsie :) len sa bojim ze nenajdem to co hladam, lebo ani vlastne neviem co hladam :D ale hadam budem mat stastie :) tak este raz dakujem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?