Ušitie šiat na mieru do 500€ v okolí BA

Ahojte, mám konkrétnu predstavu o šatách, ale nepoznám žiadnu krajčírku v okolí Bratislavy alebo na záhorí. Myslíte, že by bolo možné nájsť niekoho, kto mi je schopný ušiť do 500€?
Odpovedať
Profilova fotka
@marlenedietrich Salon MG, Stupava
Odpovedať
Profilova fotka
Skus kontaktovat www.suzybridal.sk :)
Odpovedať
skúste nám poslať Vašu predstavu ;-)
Odpovedať
salon Renky priamo v BA :)
Odpovedať
Ano, salon Renky je je velmi dobry. Mala som od nich nadherne saty, presne take, ake som chcela a potrebovala. Je to kosicka firma, ak budes hladat na nete. Maju myslim promo aj tu na mojasvadba.
Odpovedať
dakujem :) pozerala som na ten salon Renky, ale neuvadza na stranke kde v bratislave maju pobocku
Odpovedať
@fiancee19 prosim ta, nevies kde v bratislave maju pobocku?
Odpovedať
@marlenedietrich to neviem ale na stránke mali moznosť aj skúšania v BA, tak žeby tam nemali salón ale len niečo ako dielnu? neviem :/
Odpovedať
@fiancee19 skusim sa spytat cez kontaktny formular asi
Odpovedať
Profilova fotka
@marlenedietrich Skúste nám poslať foto šiat a my Vám spravíme cenovú ponuku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marlenedietrich salon Renky-- pani z Kosic dochadza do Kvetoslavova pri BA. Odporucam :-)
Odpovedať
@veverickav dakujem 😊 tento salon ma dobre referencie, tak ho beriem ako moznost. Pani mi ohladom tej Ba asi nestihla odpisat, alebo jej moj mail cez kontaktny formular neprisiel, neviem.. Mozem sa este spytat, kde tie saty siju? Lebo tu na jednej diskusii som postrehla nieco ako Honkong, co sa mi ale nezda, pokial mozes chodit na skusky siat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marlenedietrich to sa fakt pise? :-D hmm... Tak to ozaj neviem ci by bolo pre nich vyhodne dat sit saty tam a ked je treba nieco doopravovat alebo napravit, tak by ich tam zase poslali? :-) tie saty co som mala moznost vidiet mi ako cinske neprisli. "zakladnu" maju v kosiciach, kde aj siju. Ja som im poslala email, ze sa mi paci ich praca z obrazkov ( aj celkovy dizajn stranky- ano, pre mna to spravi dost ako sa vedia prezentovat) ale ze su pre mna daleko. Pani mi poslala mail, ze sa mozeme stretnut v dane terminy v Kvetoslavove, kde byva jej sestra a kde maju zriadeny spolocny salon- pracovnu. Bolo to tam mile a utulne. Vyse hodinku sme pokecali, pomerala si ma, vsetko sme dohodli, zaplatila som zalohu, dala mi zmluvu, ktoru som si predtym prestudovala. Sitie siat trva podla zmluvy 3 mesiace. V septembri pojdem na prvu skusku. S podmienkami, zmluvou a pristupom som bola spokojna. :-) maju toho vela, takze urcite neskor odpise ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala sit saty v samorine - môj anjelik - je aj tu na mojasvadba, už som bola na prvej skúške a som veľmi spokojná, cena je tiež skvelá, dokonca som si dala sit aj popolnocne saty. naozaj odporucam!
Odpovedať
@veverickav to som nasla v jednom komentary, ale zrejme som to zle pochopila :-D ja mam svadbu az v juni, ale nechcem si tie saty nechat na poslednu chvilu, tak sa informujem, kde by sa to dalo, kedze nemam na nikoho ziadne odporucania.
Odpovedať
Profilova fotka
@marlenedietrich ani ja som nemala... A uplne som bola sklamana, ze Renky su v kosiciach. Ale ked povedali, ze mozem prist do Kvetoslavova - na posledny volny termin- sup ho z nitry tam :-) s inymi salonmi nemam skusenost. Tak preto nemozem odporucit nic ine. Ale cenovo mi vysli jedny z najlepsich, tak som proste sla do toho. Az potom som pozrela recenzie. Nastastie su dobre 😄💗
Odpovedať
naozaj je to fajn, len tym, ze maju toho vela, napr. saty mate hotove az tyzden pred svadbou, co uz moze byt problem, ak po prvej skuske este treba nejake upravy. Ale bola som spokojna velmi, s pristupom a vyhotovenim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?