Svadobný salón v Komárne, Leviciach, Dunajskej Strede

ahojte chcem vás poprosť o radu a kontakty na dobré svadobné salony v Komárne, Leviciach, Dunajskej Strede, Šali, Galante. Drahý sa rozhodol že mi bude robiť šoféra ked si budem chcieť vyberať šaty. Navrhol mi tieto mestá a ja fakt neviem kde by v nich mohli byť salony a či vobec su. :-( Dakujem za každu raz a kontakt :-)
Odpovedať
Dunajska Streda: v centre mesta, urcite neprehliadnete (aj ked si tam nikdy nebola) - salon Grabriela Mercedes, hned vedla hlavnej cesty.
Odpovedať
dik určite sa pomotáme vždy to spojime s nejakým vyletom ale predsa 2 hodiny hladať len salony nemusím tak mi to pojde rýchlejšie :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/companies/ca... mas to tam aj s ulicami ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... o salonoch v sali ti najlepsie poradia baby zo sale http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... v galante je salon mercedes, tam maju velke cisla, takze infosky najdes v baculkach http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahoj urcite chod do Sale.su tam len dva salony, ale maju vela siat za neuveritelne vypozicne., ja som si tam zajednala jedny saty, zatial a som az z LV.Jeden je na pesej a druhy 150m pred nim oproti je take male parkovisko.my sme tam boli tiez prvy krat a hned sme to nasli
Odpovedať
Neviem ci to spada do tvojich moznosti, ale pri sali je tesedikovo a to si celkom chvalia. Je to nejaky velkosklad so svadobnymi satami, vraj za velmi nizke ceny. Kamoskina spoluziacka odtial mala saty a bola velmi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
ten salon v tesedikove patri k salonu Gabriela Mercedes v Dun.Strede a Galante. Moyes prist do barsktoreho, ak si nieco vyberies, doesu ti to aj y tzch inych salonov.A majyu bezkonkurencne ceny oproti BA aj Samorinu. A v slone v DS su dve velmi mile babenky.
Odpovedať
v Leviciach skus salon Sophie, sidlia na poschodi pod hlavnou postou. maju tam pekne saty a pracuju tam velmi mile osobky. a este aj salon Ywon na Kalvinskom namesti, ako je realitna kancelaria, oproti Mido. tam je tiez velmi mila pani.
Odpovedať
Ja ti este doporučím Šahy keď už budeš v LV tak je to kúsok, mne tam šaty šijú a potom si ich nechajú cena podľa šiat od 2-8 tis.Je to trochu zašité, na námestí ale skús sa opýtať na hlavnej ulici je nejaká kaviareň s terasou ke´d sa na ňu pozrieš v ľavo je veľká brána, zídeš dnu tam predávajú pletivá a vzadu v tom istom dvore je ten salón taká oranžová budova.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte. Budem mať svadbu v Komárne, ale ja som z Bratislavy. Bývam síce u snúbenca už pol roka, ale nemám tu priateľky a neviem kde sa čo dá zohnať. Ďakujem.A ešte väčšina hostí ovláda len maďarčinu a budem mať pár kamarátok a známych len slovensky hovoriacich.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte. pomaličky sa začíname chysta na našu svadbu a chcela by som sa s vami poradiť.Budeme ju mať v Komárňanskom okrese a nemám ani šajnu kde zohnať schopného Dj a starejšieho.Možte mi prosím poradiť Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Vedeli by ste nam poradit kde si objednat peknu svadobnu tortu v Komarne? Alebo blizke okolie? dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, ked mylsis ja ma cislo na jednu vybornu je z IZE a robi suprove , ona zaviedla a vytvorila, LUCA cukraren, na 7, sidlisku teraz robi uz doma
Odpovedať
Článok sa načítava...
@simaleja pre denisab uz asi nepodstatne informacia, kedze v profile ma uvedeny datum sobasa 14.2. =-) ale mna potesil kontakt ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte nevesticky z Komarna a okolia. Som povodom z Komarna, ale uz peknych par rokov zijem v Londyne a tak som vas chcela poprosit, ci mi neviete odporucit nejake dobre (a hlavne velke 8-) miesto na svadobnu hostinu. Pozrela som si zopar miest,ked som bola v maji na Slovensku, ale musim povedat, ze vacsinou boli tak do 50 ludi a my hladame nieco okolo 80-90 :-| Viete o niecom???? Musim priznat, ze som uz trosku zufala....HEEEEEELP :-x
Odpovedať
naozaj sa nenajde nikto kto by mi pomohol? 8-(
Odpovedať
ahojky zeli, skus restauraciu Zlata ryba, je v Zlatnej na Ostrove, cca 100 ludi. alebo ak chces priamo v Komarne tak Hotel Bow Garden. su aj dalsie v okrese KN
Odpovedať
Ja mam saty z Gabriely Mercedes, maju aj webovu stranku, salony maju aj v GA, DS, Tesedikove..ja mam saty z Galanty, z Galaxie, vybrala som si z kolekcie La sposa a velmi sa tesim, lebo su malo nosene a cena je o polovicu nizsia ako v BA..
Odpovedať
Dakujem Sk77 :-) O tychto moznostiach viem, ale hladam dalsie....(viac v IP) x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahojky Zeli, Ak si ešte nenašla vhodné miesto na tvoju svadbu,vedela by som ti poradit. a aj v iných veciach.
Odpovedať
Ahojte baby, pozeram ze Dunajska Streda aj Levice uz maju vlatne fora, takze tu diskusia viazne....to v KN nie su ziadne buduce nevesty? (teda okrem mna) :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?