Svadobné šaty z www.weddingdressonlineshop.co.uk ?!?

Profilova fotka
Baby, máte niekto skúsenosti s objednaním šiat zo zahraničia(UK alebo USA)?Na stránke weddingdressonlineshop sú nádherné šaty za výbornú cenu.Mám/nemám to riskovať?!?!?!?!?!?!
Odpovedať
Tie saty su krasne a ceny su hlavne lakave. Tiez som nad tym rozmyslala ale je to riziko , ci saty sadnu, z akeho budu materialu a aka bude kvalita spracovania. Tazko povedat. Jedine zariskovat . ak saty nebudu podla predstav zbytocne vyhodene peniaze, jedine ze by sa podarilo ich predat aby sa vratila investicia.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som nad tým uvažovala, no potom som si pohľadala recenzie o nich a dosť som bola sklamaná... síce recenzie na ich stránke sú super, veď aké iné by aj boli, no na nete už nie sú také ružové... úplne náhodou som našla jednu stránku, ktorá je tejto veľmi podobná a adresa a kontakty sú totožné, len ceny sú ešte nižšie... takže je to dosť podozrivé.. :( a stránka má síce koncovcu co.uk, ale je to čínska stránka... nakoniec si dám asi šiť šaty na Slovensku jednou firmou a materiál si tiež vyberiem ja, takže snáď to sklamanie nebude... a ešte mi odporučili jednu stránku tiež z číny a tá vraj je naozaj dobrá, že robia fakt krásne šaty, ktoré vyzerajú ako originály.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka26 mohla by si mi prsim ta dat tu stranku?ja tiez spekulujem kadejako ale zatial som na tom ze si pojdem kupit osobne na ukrajinu saty uz som tam bola niekolkokrat a maju tam velmi pekne a hlavne lacne saty Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?