Svadobné šaty vyrobené z tylu alebo organzy

V jednom salóne mi tvrdia, že neodporúčajú, lebo sa ľahko trhajú a nedajú sa skrátiť, resp. dajú ale nevyzerá to pekne, lebo dole je vytvorený lem... inde mi zasa povedali, že nie je problém všetko sa dá spraviť. Bojim sa, že mi ich požičajú a potom keď ich vrátim poškodené tak budú pýtať vysokú náhradu... Máte niektorá skúsenosť s takýmto typom šiat, alebo čo si myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, moja sestra mala saty z tylu (aj ja nakoniec budem mat:) a je pravda, ze sa trhaju. Ja som sestre nechtiac opatkom na topanke pri tanci doslova rozparala jednu vrstvu, ale vobec to nebolo vidiet a tiez sa strasne bala, ze bude za to platit. V salone ale nic od nej nechceli, ze sa to stava a oni maju svoje krajcirky, ktore to velmi jednoducho napravia. Asi sa treba poinformovat v tom, ktorom salone. Ja na satach lem nemam, ale zda sa mi velmi divne, ze by sa skratit nedali, pretoze ja som pomerne vysoka a mozno az na dvoje siat mi boli vsetky dlhe, tak potom neviem, pre koho by tie saty mali.
Odpovedať
Monika dik za tvoju radu :) ja mám výšku 160 cm a už v treťom salóne mi povedali, že tylové šaty na mňa neskrátia... :( tak neviem. Ešte sa poradím v salónoch.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?