Svadobné šaty šité na mieru zo stránky mimibazar

Ahojte nevestičky, chcem sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s objednávaním šiat šitých na mieru cez minibazár. sk. Su tam krásne šaty za dobré ceny, no bojím sa, či by mi prišli rovnaké ako na fotke (materiál, kvalita) a či mi sadnú a stihnú dôjsť do svadby...objednávajú ich z UK. Pošlem konkrétny link: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?str... Budem vďačná za každý príspevok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nevestička. JA by som tiež chcela niečo také skúsiť, tiež som pozerala šatočky z mimibazaru sú krásne, ale neviem ako by vyzerali reálne :(( . Oni to ževraj šijú podľa obrázka, takže aj materiál bude iný. No neviem, je to riziko podľa mňa, ale zároveň aj také lákavé, lebo sú lacnejšie a pekné. Môžno to aj ja skúsim :))
Odpovedať
Profilova fotka
ja s tym sice skusenost nemam ale davala som si sit inde a su tak na 90% take iste. tych 10% je cca to ze napr kvetinky nie su 100% jedna ku jednej, alebo material neni taky ako na obrazku ale zasa je velmi podobny. keby som bola mudrejsia bola by som presne povedala aky material a vsetko a bolo by to tak tiez. ale nenapadlo ma to :) nevadi. aj tak som strasne spokojna so satamy. ale mimibazar neviem :( nemam s nim skusenosti.
Odpovedať
ja som si tak dala teraz usit saty dnes som zaplatila,tak cakat ci pridu.
Odpovedať
ja osobne by som si cez mimibazr satky sit nedala bala by som sa.pretoze je tam aj paru klamarov.objednate a nic vam nepride.to uz ked tak cez stranku a osoby ktora je normalne zaregisstrovana ako podnikatel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si povodne chcela dat sit z mimibazaru, ale nakoniec ma mamka presvedcila, aby som to nerobila, lebo mi pride nejake "cudo" a nik mi to potom uz neopravi. Zrejme mala pravdu, lebo ked som napokon bola v jednom svadobnom salone, predavacka mi vravela, ze mali prave v ten den jednu slecnu co si dosla poziciavat saty( pozn. bol stvrtok, a v sobotu mala svadbu ), pretoze si objednala z netu, a boli take strasne, ze ich nikto nevedel ani upravit. Dva dni pred svadbou teda vybavovala satky v salone :-S Ale, su aj ake , co s tym maju dobre skusenosti, to uz je na tebe, ako sa rozhodnes.... ;-) @calajaronka
Odpovedať
Dievčata, ďakujem za odpovede, ja som to nakoniec neriskovala, kupila som si šatky cez bazos.sk- inzeraty, bola som si skusat u jednej presovcanky co sa min. rok vydavala. Presne mi sadli aj na dlžku a su podla mna krasne a ľahučke. A za dobru cenu- 200Eur, raz použite, vyzeraju ako nove. Pošlem foto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@jaja1708 Ahoj, chcem sa spytat ako si bola spokojna s usitim siat objednanych z mimibazaru. U koho si si ich objednala a kolko ta staly? Aj ja zvažujem dat si šaty takto ušit :-) Dakujem za odpoved :-)
Odpovedať
Cez mimibazar je to zbytocne, je to len dalsia osoba v retazci. Oni ich aj tak objednavaju z inych dostupnych stranok a koniec koncov, saty sa siju v cine. Preto nevidim dovod objednavat cez mimibazar, najdem na nete co hladam, pozriem feedbacky a recenzie a objednam si to napriamo od konkretneho predajcu :)
Odpovedať
@monikad nie vsetko musia byt nepodarky, treba si zvazit ake saty a komu davam sit, urcite by som si nedala v cine sit nejake komplikovane precackane saty ako niektore baby tu, to by som sa aj cudovala ak by prislo nieco nositelne. Ja si davam sit uplne jednoduche saty, takze tam sa nebojim, ze by nieco mohli zasadne pokazit. A salony, tak s tymi som uz skoncila, jeden velky otras. Len same hnusne gyce (nechcem nikoho urazit), nic co by bolo podla mojho vkusu. Nove kolekcie sice osednute este nie su, tiez som si skusala jedny uplne nove saty, este bez cenovky, ale viem ja ake budu o pol roka ked ich budem mat ja? To pranie sa na nich prejavi a o take saty nestojim, radsej sa necham prekvapit balickom z ciny par mesiacov vopred ako byt zhrozena tym, co mi v piatok pred svadbou salon nachysta. A budem sa opakovat, ale zalezi velmi od nevesty, su nevesty, ktore mozu mat saty za tisicku a vyzeraju hrozne a mozu byt nevesty co si navlecu obrazne povedane vrece na seba a su ocarujuce :)
Odpovedať
@vianocnystromcek a kde si si dala šiť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@etusinko esaty.sk. perfektny pristup. este aj po svadbe mi saty opravovali, dali vycistit atd. pracuje tam strasne zlaty ujo, krajcir, ktory je uplny poklad. moj manzel si dam daval opravovat nedavno aj kabat a tak isto perfektne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?