Svadobné šaty s rukávom

Kočky poraďte kde by som zohnala nejake svadobné šaty s dlhším rukávom..najlepšie čipkovanééé...v svadobných salónoch žiadne také nie sú
Odpovedať
Profilova fotka
jednak, preto, že je po nich malý dopyt (skoro každá nevesta chce bez rukávov) ani neviem či som na nejaké s dlhým rukávom natrafila :) ale v podstate na akékoľvek šaty sa dá dať čipkované bolerko, ktoré vyzerá ako súčasť šiat a má dlhý čipkovaný rukáv, ale pozor na to aká je tá čipka, niektoré strašne "hryzú" :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia969 k tvojmu popisu sedia presne saty San Patrick Pirineo. Dokonca ich tu v bazari jedna baba predava ( http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob... )
Odpovedať
lemac - presne tieto saty som nasla aj ja su aj na tidebuy ale bojim sa ich objednat. su tam aj dalsie len neviem ako mi sadnu a ci mi vobec pridu dovtedy..=odotykam ze svadba je za necele 2 mesiace:D:D
Odpovedať
Profilova fotka
@lia969 skor si treba obvolat salony , ci ich tam nemaju napr. nicole aby si ich vyskusala. A este ma napada San Patrick Bambu - tie su tiez na taky styl
Odpovedať
no tie som si najprv chcela objednat ale rozhodla som sa pre tieto :) co vy nato?
Odpovedať
@lia969 podľa mňa sú krásne, pre niekoho môže byť tej čipky až veľa, trebalo by ich vidieť na živo. A tiež si daj pozor, od koho ich budeš objednávať, ak si nechávaš šiť na mieru. Niektorí predajcovia vedia tú čipku riadne dokaziť". Potom sa s nami podel o dojmy 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@lia969 to sú krásne šatičky :-)
Odpovedať
To sú Pronovias Eclipse, sú nádherné.
Odpovedať
@misicka110 no ja si ich tiez davam sit dufam ze sa podaria. V ziadnom salone som ich nevedela najst a nemala som odvahu objednat ich cez net :)
Odpovedať
@lia969 Tak som zvedavá na výsledok, aj mne sa veľmi páčia, len originál je pekne drahý :-| Tak by si potom mohla hodiť foto už ušitých šiat :-)
Odpovedať
@yvanielka no ved aj ja som zvedava :) ale ta pani je sikovna tak budu urcite super..no ved original je pekne drahy..patrim medzi tych ludi ktory nedaju 800 eur len za pozicanie ako v salone Nicole...potom hodim foto mali by byt hotove na velku noc :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?