Svadobné šaty s korzetom verzus bez korzetu

Profilova fotka
Ahojte, Mam taku dilemu, neviem sa rozhodnut, som nasla svadobne saty na internete ktore sa mi pacia, no saty su bez korzetu. Pocula som ze saty s korzetom su omnoho lepsie? Aky mate nazor vy?
Odpovedať
A v com maju byt tie korzetove lepsie? Ja mam bez korzetu, mne sa korzetove nepacia. Ale zase, ma ich vacsina neviest, kedze su vdacne pre pozicovnu - moze si ich obliect nevesta s velkostou 34 aj 44. Vyhodou je podla mna len ze sa nemusis bat ci priberies do svadby, prisposobia sa.
Odpovedať
korzet je starne otrepany, akoby neexistovalo nic ine.....
Odpovedať
Chces si kupovat saty cez internet? je to riskantne...ale kazdopadne by som na tvojom mieste isla do nejakeho salonu a vyskusala si rozne typy siat, aby si vedela, ktore sa ti budu hodit a ci sa budes citit dobre. Ja som bola v roznych salonoch, vacsinou to bola katastrofa, pretoze som v tych korzetovych satach ani nevedala dychat...ale oni ta budu presviecat, ze to tak ma byt:) Potom so si nasla modnu navrharku, ktora mi usije krasne a originalne saty na mna a bez snurovacky. Cenovo vyjdu tolko ako by som dala za pozicanie v Nicole.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?