Svadobné šaty s farebným detailom

Profilova fotka
ahojte baby... vcera som si bola pozerat saty a prisla som na to, ze sa mi pacia saty, ktore su "smrncnute" nejakou farbou. teda nie su cisto biele. tie, ktore si pravdepodobne vyberiem su cistucko biele, nekorzetove bez ramienok. na vrchnej casti (nad prsiami) su lemovane bordovou farbou rovnako ako na uplnom spodku sukne. okrem toho maju jednoduchu cipku (alebo take nieco) co ma na sebe bordove koralky v tvare kvietkov. netusim, kde by som ich na internete mohla najst, lebo su z dovozu z vychodu. chcela by som sa Vas spytat, aky mate nazor na nie cisto biele saty, a ak ste take mali, ako reagovalo okolie a najma polovicka...(toho sa obavam najviac:-)) vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj sklenka, v dnešnej dobe svadobné šaty už nemusia byť len biele. Tento trend prichádza zo západu a veľmi sa mi to páči. V mojom prípravnom sa mi napríklad strašne páčia tie úuke biele šatky s ružovou mašlou - taký krásny detail. Ale rozmýšlam aj nad rožovými šatmi (ružovú mám totiž veľmi rada... :-) Takže vôbec sa neboj a hlavne sa rozhodni podľa toho, čo sa tebe páči... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
...úzke biele šaty (sorry)
Odpovedať
Profilova fotka
abigail, tie su nadherne....
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, ale na Slovensku som ich ešte nenašla... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
... môžem sa nimi len kochať očami... =-) inak videla som tam aj nejaké bordové... počkaj, kuknem
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.maggiesottero.com/dress.as...
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, no az take brutus to nie je, je to take decentnejsie... tak budes originalna, daj si take usit, ale do 5. maja iste najdes nejake super naj saty:-)
Odpovedať
Profilova fotka
so šitím šiat veru dobrú skúsenosť nemám... teda nie moc osobnú, ale aj tak sa mna týkajúcu. Naj kamarátka si dala šiť - prvý krát ich zazrela 5 dní pred svadbou a ostala zhrozená - proste sa vôbec nepodarili... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
waw, tie biele A-čkové s tou ružovou mašlou sú super :-) (tiež mám rada ružovú :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
abigail: zase netreba vsetky krajcirky hadzat do jedneho vreca....je ale pravda, ze pokial si das saty usit podla nejakej predlohy, v skutocnosti ti vobec take nemusia seknut, ale co uz, ked su usite? a este 5 dni pred svadbou...to potesi :-|
Odpovedať
Profilova fotka
To máš pravdu, ale je to trochu riziko dať si ušiť šaty. Ved koľko krát sa stane, že sa mi nejaké šaty páčia, no ked si ich vyskúšam, nehodia sa mi...a tak to je aj s ušitím. Radšej si ja vyskúšam tucty šiat a tak si vyberiem... ;-)
Odpovedať
myslim, ze biele saty smrncnute bordovou farbou su fakt skvele... Skus kuknut moj albumik... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
janicka, su fakt skvele ;-) a co na ne vravelo okolie? a hlavne drahy? mne sa sice pacia tie moje, ale som zvedava, ake su reakcie.... vdaka 8-)
Odpovedať
no, ono su v podstate fakt bielulinke, len je tam nejaky ten bordovy ornament... ;-) a okolie bolo viac-menej ocarene. Povedali, ze je to uzasne princeznovske, pritom nezamenitelne svadobne a napriek tomu to nikomu nepripadalo gycove... ;-) A ja som sa naozaj citila ako princezna...
Odpovedať
a polovicka???? Ta bola zo mna hotova!!!!!!! Povodne som mu totiz povedala, ze budem mat saty cisto biele a uzke... :-D A babulky::: radim vam, nikdy sa nepytajte svojho draheho, ake saty by ste si mali dat, pretoze chlapi si to aj tak nikde nevedia celkom dobre predstavit. A vyberte si svadobne saty podla seba!!!! Je to vynimocny den, v ktory mozte vyzerat tak nadherne... A nebojte, jemu sa to urcite pacit bude... ;-)
Odpovedať
tak to mas pravdu janicka, ja sa mojho stale dokola pytam a ukazujem mu fotky na internete a on ma z toho uz aj tak gulas (este k tomu som mu neukazala tie prave:-)) a vsetko ofrfle. nic sa mu nelubi, jedny su obycajne, ine zas precackane.... kaslem asi na to a beriem, co sa mi paci 8-) potom napisem reakcie, ak bude zaujem:-)
Odpovedať
jasne ze napis! Tesim sa!!!
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ja som dnes bola v dalsom salone a teraz zvazujem, ci cistucko biele, alebo tie s bordovym....akeho ste nazoru? viem, ze som nerozhodna, ale..... :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?